Life&style

Javno prozvala svog zaručnika zbog - 'prokleto premalog' prstena, na čijoj si ti strani?

  • Buduća se nevjesta javno požalila na svoj 'prokleto mali' zaručnički prsten
  • Njezina je objava završila na Redditu, a brojni su se ljudi uključili u raspravu oko toga je li u redu od nje što je nezadovoljna oko prstena
  • "Je li ovo dijamant za mrave?", napisao je jedan sudionik rasprave

Nesretna je zaručnica javno prozvala svog zaručnika zbog dobivanja 'prokleto malog zaručničkog prstena' nakon čak osam godina veze. Zapitala se je li nezahvalno i pretjerano materijalistički priznati dragom da je prsten jednostavno premali i da joj se uopće ne sviđa?

 | Autor: Screenshot/Reddit Screenshot/Reddit

U svojoj je originalnoj objavi podijelila fotografiju tankog zlatnog prstena s minijaturnim dijamantom i napisala: "Zajedno smo osam godina, a o vjenčanju pričamo posljednje tri godine. Ovo je prsten za kojeg je dečko štedio. Ne znam hoću li ispasti nezahvalni materijalist ako mu kažem da je ovo prokleto premali prsten?" 

Možda vas zanima Znaš li kako ti krastavci i jogurt mogu pomoći u održavanju idealne težine? Rubrika Život Život

Fotografija je ubrzo podijeljena na Redditu s opisom: "Nisam sigurna pripada li ovo ovdje, ali opravdavate li ovu damu koja smatra da joj je dečko kupio premali zaručnički prsten? Biste li ga vi prihvatili?"

Ovo je pitanje rezultiralo podvojenim odgovorima - neki su sudionici debate izjavili da vole ovako elegantne i moderne prstene dok su drugi pitali: "Je li ovo dijamant za mrave?" Jedna je osoba napisala: "Pitam se je li njezin dečko bio pod pritiskom da joj mora nabaviti prsten s dijamantom pa je ovime samo sve pogoršao?", a druga se nadovezala: "Ako nije zadovoljna prstenom, ima potpuno pravo da mu to i kaže".

Možda vas zanima Zašto se vjenčani prsten nosi na četvrtom prstu i to baš lijeve ruke? Rubrika Life&style Life&style

Drugi su napisali: "Ovo je najtužniji prsten ikada. Nisam materijalist, ali ovo jednostavno ne izgleda dobro. Trebala bi razgovarati s njim ako nije zadovoljna", "Bolje preskočiti kupovinu prstena ako si je samo ovo mogao priuštiti. Ovo je sramotno".

No, pojedinci su ipak stali na zaručnikovu stranu, a jedan se potrudio i dati objektivan zaključak: "Umjesto da troši novac na velike dijamante, dečko je platio račune i s onime što mu je ostalo kupio ovaj prsten". Drugi su se pitali je li par dovoljno razgovarao o svojim planovima za zaruke: "Razgovarali su o braku tri godine, ali nikada nisu razgovarali o prstenu ili budžetu?"

Možda vas zanima Ove su žene vratile zaručnički prsten i tražile novi. Što misliš jesu li razlozi opravdani? Rubrika Life&style Life&style

Rijetki su bili iskreni obožavatelji prstena: "Zapravo mi se jako sviđa ovaj prsten. Dijamanti su dosadni, mrzim prstene koji 'šljašte', 'Sviđa mi se njezin prsten. Izuzetno je moderan i uglađen. Nosila bih ga bez razmišljanja". A što ti misliš?

 

 

 

 

 

 

Photo: shutterstock

Komentari 0