Stars

Ne peru se sve dok ne počnu smrdjeti: Ove holivudske zvijezde ne vjeruju u redovito tuširanje

  • Iako uživaju u velikoj slavi i mogu si priuštiti sve što požele mnoge holivudske zvijezde ne drže do pretjerane higijene
  • Najnovija izjava stigla je od glumca Jakea Gyllenhaala koji smatra "svakodnevno tuširanje nepotrebnim"
  • No, on nije jedini koji se pridružio trendu nepranja među zvijezdama, neki ne tuširaju ni djecu "sve dok ne počnu smrdjeti"

I slavne osobe su ljudi. Oni su "baš poput nas". Piju kavu, šeću svoje pse pod istim žarkim suncem. Jedu, vježbaju, tuširaju se svaki dan... Ili možda ne tuširaju? Sve je veći broj poznatih hollywoodskih zvijezda koji izjavljuju kako se "ne peru" redovito, ili kako svoju djecu ne tuširaju redovito.  Najnoviji poznati "prljavac" nije nitko drugi nego Jake Gyllenhaal, šarmantni otkačeni glumac koji je u intervjuu otkrio da se ne tušira svakodnevno. "Sve više smatram da je kupanje ponekad manje potrebno", rekao je u intervjuu za Vanity Fair povodom promocije novog Pradinog parfema. 

Takvu praksu provode i glumački par Kristen Bell i Dax Shepard, koji su isto tako nedavno izjavili da se njihove kćeri, 8-godišnja Lincoln i 6-godišnja Delta ne tuširaju "sve dok ne počnu smrdjeti." To je metoda izbora i za Milu Kunis i njezina supruga Ashtona Kutchera, koji su šokirali izjavom da se "ne peru svaki dan". Izjavili su kako svakodnevno tuširanje isušuje kožu, te zbog toga zaziru od sapuna. Glumci primjenjuju pravilo da peru samo pazuhe, intimna područja i stopala. Kutcher je rekao da svakodnevno pere "pazuhe i međunožje, i ništa drugo", te da on i Kunis kupaju svoju djecu samo ako "se može vidjeti prljavština na njima. Inače nema smisla."

Moja tajna je u manje pranja Možda vas zanima 'Moja tajna je: manje pranja. Ne stavljam dezodorans, nemam četku za kosu, a umivanje samo troši vrijeme' Rubrika Life&style Life&style

Glumac Dax Shepard je podijelio i svoj pristup pranju, te primjetio da on i supruga Kristen Bell ponekad zaborave okupati svoju malu djecu po pet, šest dana. "Mislim, oni ne smrde", rekao je, na što je njegova supruga uzvratila, "Pa, ponekad."

Leonardo DiCaprio poznati je zavodnik za kojim uzdišu žene diljem svijeta, a javnost je upoznata i s njegovim radom za očuvanje okoliša i edukaciji o klimatskim promjenama. Trudi se što manje štetiti prirodi i otud i njegovo vjerovanje da nitko ne bi trebao koristiti dezodorans na svom tijelu, pa to ne radi ni on. Također, ima naviku tuširati se jednom ili dva puta na tjedan kako ne bi trošio previše vode. 

Za glumcem Matthewom McConaugheyjem okreću se obožavateljice gdje god se nađe, no njegovi prijatelji i kolege često ne mogu disati pokraj njega. Naime, hollywoodski ljepotan voli miris svog tijela i ne koristi dezodoranse već više od 20 godina. Ne bi to bio toliki problem da se češće tušira i ne "daje" toliko po znoju. Njegovi kolege su se na snimanjima nerijetko žalili na izostanak higijene kod McConaugheyja, no on ističe da ne namjerava koristiti dezodorans jer, pazi sad, ne sviđa mu se mirisati poput drugih ljudi. 

"Frizerka sam i perem kosu samo svakih osam tjedana - ludost je to raditi svaki dan"

Redatelj Eli Roth, nemalo se iznenadio kada mu je Brad Pitt rekao kako se znoja rješava tako što se obriše vlažnim maramicama. Pitt je izjavio: "Imam šestero djece, oduzimaju mi svo vrijeme, stoga je rješenje brzo brisanje maramicama ispod pazuha... Nemam vremena otuširati se."

A ako si mislila da su prljavci samo muškarci, prevarila bi se. Poznate dive također često zaziru od osobne higijene. Julia Roberts dijeli isto razmišljanje kao DiCaprio i posvećena je borbi protiv klimatskih promjena. Stoga, kao i njezin kolega, glumica se trudi koristiti što manje vode i rijetko se tušira, a za dezodorans ističe da joj njegovo korištenje ne odgovara, pa zbog toga često ima neugodan miris. 

Kristen Stewart postala je poznata po vezi s kolegom iz franšize "Twilgiht" s Robertom Pattinsonom. Snimanje ovih filmova s Kristen zadavalo je muke Robertu i ostatku ekipe. Glumica je prala kosu tek svakih nekoliko tjedana, a zube jednom na dan. Čudi što je to iritiralo Pattinsona s obzirom da su njegovi kolege ispričali da se i on prerijetko tušira i zaudara, što je i sam priznao. 

Možda vas zanima Ova žena sprda se sa stiliziranim Instagram fotkama poznatih i slavnih - i urnebesna je! Rubrika Life&style Life&style

Bivša cimerica Jennifer Aniston, glumica Nancy Balbirer jednom prilikom ispričala je svoje iskustvo suživota s Jennifer. Naime, Jennifer je imala naviku depilirati bikini zonu na kauču u njihovoj dnevnoj sobi, a za audicije, prije nego što se proslavila, punila je grudnjak pilećim medaljonima da joj grudi izgledaju punije. Vjerujemo kako glumica to više ne radi otkako se proslavila, no poznati uistinu ponekad znaju biti zastrašujuće neuredni i ponašati se nehigijenski. Što nikada ne bismo rekli kada ih gledamo u punom sjaju na crvenom tepihu. 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    kratko i jasno: fuj!!!!!!