Stars 03. studenoga 2021.

Hugh Grant prodaje svoj penthouse u Londonu - zaviri u nesvakidašnji luksuz

  • Jedan od najpoznatijih glumaca na svijetu, šarmantni Hugh Grant, prodaje svoj penthouse u centru Londona
  • S luksuznim detaljima i pogledom koji se pruža na londonske znamenitosti, rezidencija je  zbog svoje terase zapravo rijedak slučaj na tržištu nekretnina
  • Cijena joj je oko osam milijuna funti, no bila je i viša! Zato - naoružajmo se strpljenjem, možda još malo padne...

Zvijezda omiljenih ljubavnih filmova, poput Love Actually Notting Hill, šarmantni Hugh Grant, prodaje svoj luksuzni penthouse u središtu Londona. Ova je rezidencija bila dom poznatog gumca upravo tijekom snimanja filma Love Actually, a unutar tristotinjak kvadrata nalaze se tri spavaće sobe, dvije velike krovne terase, ali i privatna teretana.

Novi će vlasnik svoju novu nekretninu platiti oko 8 milijuna funti, a moći će uživati u raskošnom prostoru ispunjenom staklenim pregradama, ogledalima i prekrasnim pogledom na okolne znamenitosti.

 | Autor: Profimedia Profimedia

Neutralne palete boja i veliki otvoreni prostor s podignutim stropovima u kombinaciji s mnoštvom spomenutih staklenih površina omogućuju i stalni protok svjetlosti. Penthouse je smješten na sedmome katu, a njegov vanjski dio s dvije terase, drvenim podovima i jacuzzijem proteže se na oko sto kvadrata.

 | Autor: Profimedia Profimedia  

Luksuzni detalji, poput posebno rađenih lustera od kristala ili pak mramora u prostranoj kupaonici koju krasi, pazi sad, otvor na stropu za uživanje u romantičnim zvjezdanim noćima i suncem okupanim jutrima zvuče sasvim dobro, zar ne?

Možda vas zanima... Prošlo je već 20 godina od premijere filma 'Ja u ljubav vjerujem'. Jesi li i ti plakala kad si ga prvi put gledala? Rubrika Life&style Life&style

Spavaće sobe namještene su u skladu s ostatkom prostora pa tako i u njima prevladavaju bijele nijanse u kombinaciji s bojom šampanjca i pokoji crni detalji. Sve naravno s neizostavnim staklenim površinama i mnoštvom ogledala za refleksiju svjetla. 

 | Autor: Profimedia Profimedia

Rezidencija je smještena u prestižnoj četvrti South Kensington, u blizini Hyde Parka i mnogih poznatih muzeja i koncertnih dvorana. Blizina poznatih lokacija, i vlasništvo slavnoga glumca, nisu jedino što izdvaja ovu nekretninu od ostalih. Upravo terase koje se protežu oko cijeloga penthousea doprinose njegovoj vrijednosti. One su, naime, rijedak slučaj u glavnome gradu Engleske jer u potpunosti omogućuju pogled na cijeli London i njegove spomenike.

Ipak, penthouse se na tržištu nalazi već neko vrijeme pa je tako 2016. imao cijenu od 10 milijuna funti. Ona se u međuvremenu spuštala i završila na sadašnjoj pa... Možda da pričekamo još malo? 

Robbie Williams prodaje predivno seosko imanje za koje misli da je ukleto Možda vas zanima... Pogledaj čarobnu vilu iz 17. stoljeća koju prodaje Robbie Williams: "Divna je, ali mislim da je ukleta" Rubrika Stars Stars

Komentari 0