Moda
Foto: Temu, pleteni ceker za ljeto

Više od 11 tisuća ljudi kupilo je ovaj veliki ceker preko Temu aplikacije, a ima 5,0 ocjenu

Temu nas, ako ćemo biti iskreni, ne prestaje proganjati po Internetu s reklamama i jednostavno smo morali pogledati što ima u ponudi. Iako smo našli na brojne stvari za koje ne možemo ni zamisliti za što bi nam trebale, neki su nas predmeti iznenadili. Za oko nam je posebno zapela Temu ponuda modnih dodataka, a naročito cekera koji nećemo skidati s ramena tijekom ljeta.

Izbor cekera na aplikaciji je zaista neopisivo velik, a nama je posebno za oko zapeo jedan model koji je kupljen više od 11.000 puta, a ima ocjenu 5.0, što i nije toliko često.

Foto: Temu, pleteni ceker za ljeto | Autor: Temu Temu Foto: Temu, pleteni ceker za ljeto Foto: Temu, pleteni ceker za ljeto | Autor: Temu Temu Foto: Temu, pleteni ceker za ljeto

Riječ je o velikom pletenom cekeru koji ima oblik platnenih torbi te u njega stane zaista sve što nam je potrebno za odlazak na plažu ili na posao. Cijeli ceker je u stilu pletenine, a ima dvije ručke koje se prebace preko ramena. Dno Temu cekera je deblje pleteno dok gornji dio ima velik rupice što ga čini prozračnim, ali se u isto vrijeme i vidi što nosite u njemu. Temu ceker dolazi u svijetloj bež/ bijeloj boji, a cijena mu je veoma pristupačna i košta 7,80 centi. 

Foto: Temu, pleteni ceker za ljeto | Autor: Temu Temu Foto: Temu, pleteni ceker za ljeto

Foto: Temu, pleteni ceker za ljeto | Autor: Temu Temu Foto: Temu, pleteni ceker za ljeto

Foto: Temu, pleteni ceker za ljeto | Autor: Temu Temu Foto: Temu, pleteni ceker za ljeto

Ovo je odličan ulov čak i ako nisi djevojka koja voli cekere ili ih često nosi, ali ipak želiš biti u korak s trendovima i potrebna ti je ovakva vrsta torbe u ljetnoj garderobi. 

 

Photo: Temu

Komentari 0