Moda

Osvoji cipele koje se mogu mjeriti s Pradom

Sve prave urbane gradske trendseterice znaju da su cipele povišenog đona must-have u SVAKOJ sezoni. Nekad smo ih samo iz daljine gledale u Pradinim izlozima, a sada smo ih pronašli i u kolekciji jednog domaćeg brenda

Nagradni natječaj je završio. Dobitnica je Ljerka Sokolović. Čestitamo dobitnici!

Jesmo li to samo mi ili se i tebi čini da su ove sezone flatforme doživjele svoj modni vrhunac? Cipele povišenog debelog đona, ili takozvane flatforme, savršena su definicija stilske izvrsnosti. Neće ih se usuditi nositi baš svaka djevojka, ali one željne modnog uspjeha itekako znaju koliko je ovaj model značajan. Kad bismo ih morali opisati u dvije riječi to bi svakako bio - sportski šik, a jednom kada prepoznaš njihovu genijalnost, nećeš se htjeti izuti iz njih!

 | Autor: net-a-porter.com net-a-porter.com Prada, 690 eura

Nekada smo ih samo s oduševljenjem gledale u kolekcijama Prade i Stelle McCartney, a danas ih u svojoj fantastičnoj jesenskoj liniji ima i jedan domaći brend obuće - Guliver! Guliver oduvijek prepoznajemo kao brend koji savršeno spaja kvalitetu talijanske kože i moderni dizajn, a još kad znamo da se iza njihove proizvodnje skrivaju ruke domaćih majstora... 

 | Autor: Guliver Guliver

Guliver sportske cipele, 890 kuna i 750 kuna

Metalik modeli s crnim detaljima u formi zvjezdica, glamuroznim draguljima i prošivenim detaljima osvojili su nas svojom iznimnom udobnošću te nevjerojatno stajliš, ali i dalje casual izgledom.

 | Autor: Guliver Guliver Guliver cipele, 870 kuna

Ne znaš kako bi nosila flatforme? Uz apsolutno SVE. Kombinaciju  tvojih omiljenih traperica i pulovera savršeno ćeš zaokružiti jednim Guliverovim modelom platformi sa zvjezdicama, dok uz tvoju večernju varijantu haljine i dugog kaputa predlažemo jedan metalik model. 

 | Autor: Guliver Guliver Guliver Star cipele, 870 kuna

Još jedan razlog zašto ćeš obožavati ove cipele je i njihova - potpetica. Udobna i ugodna za cjelodnevno nošenje, a s druge strane dovoljno visoka da ti izduži noge baš kao kad nosiš svoj omiljeni par štikla! 

Jednom kad staviš svoje Guliverice na noge, shvatiti ćeš zašto se i miss7 oduševio s njima - a kako bismo podijelile svoje oduševljenje s tobom, miss7 i Guliver ti poklanjaju par sportskih cipela iz nove jesenske Guliver kolekcije.

 | Autor: Guliver Guliver Guliver Blue Star, 850 kuna

Evo što ti je činiti.

Odaberi jedne Guliver sportske cipele iz najnovije jesneske kolekcije.
Prema njima, uz pomoć tri dodatna odjevna predmeta opiši svoju cool odjevnu kombinaciju.
Najkreativniji modni outfit osvaja upravo te sportske cipele!

Pravila natječaja pročitaj ovdje.


 

Fill out my online form.
Photo: Guliver
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Camila360

    Moje ime je Camila Rodela. Prije dvije godine moj muž traži razvod i otišao nakon dvadeset sedam godina (27) braka. Molio sam ga i on nije Slušajte, otišla sam svojim prijateljima i on nije bio gdje se nalaziti. Rekao sam ... prikaži još!