Moda

Ovaj badić osmišljen je da prikrije višak na trbuhu. Kupujemo li, drage dame?

  • Tko ga ne bi volio? Kupaći kostim koje je kreiran da sakrije trbuščić. Naravno, ako smatraš da ga treba skrivati...
  • Ako je tvoj odgovor "da", ovaj praktičan komad nije skup, a djeluje na dva načina
  • Središnji dio je od spandexa koji stisne i lijepo oblikuje kritičnu zonu, a nabori kamufliraju eventualne šlaufiće

Znamo da se teško uživiti za vrijeme ovih kišurina i šala tipa "Slobodno jedite. Ljeta neće biti" i "Za svibanj još imam drva, za lipanj ne znam šta ću" koje kruže po WhatsAppu, ali ljeto će SIGURNO doći. A onda moramo u badić... Pa ako tražiš kakav novi kupiti (broj veći?) ili te muči kroj onog koji već imaš jer onaj srednji dio ne pokazuješ rado, moramo te upoznati s ovim draguljčićem...

Nije baš u obližnjoj Zari, na njega smo naletjeli u bespućima Interneta, ali teško je ignorirati komad kad iskaču recenzije poput "najbolji kupaći kostim ikada". I to baš zahvaljujući udobnom i za figuru laskavom kroju koji je "savršen za one koji nemaju ravan trbuh". A nije ni skup, košta oko 30 eura u najjeftinijoj varijanti. Sad si naćulila uši? 

Upoznaj Cupshe Tummy Control jednodjelni badić: ta-daaa

 | Autor: amazon.de amazon.de 49,99 eura

U čemu je njegova čarolija? Možda najbolja stvar je lagani steznik oko središnjeg dijela tijela koji će malo stisnuti tamo gdje treba i na mjestu držati onaj višak na trbuhu. Nema drmanja i trešnje. Kupaći kostim na tom je području i blago nabran, a osim što su nabori ove godine veliki hit, na haljinama naprimjer, u ovom slučaju će lijepo prikriti "neravnine". To bi bili eventualni šlaufići. 

 | Autor: amazon.de amazon.de 37,99 eura

Ovaj jednodjelni kupaći kostim napravljen je od supermekog i rastezljivog poliester-spandexa pa, između ostalog, ne trebamo brinuti ni da će iz badića izviriti nešto što ne treba. Uz klasičan V izrez na dekolteu i duboko rezana leđa izgleda i poprilično stylish. A visoko rezan na bokovima vizualno izdužuje noge dok su naramenice podesive, a jastučići se iz košarica grudnjaka mogu izvaditi. Eh, sa sad smo dali i sve tehničke performanse!

Odličan kupaći, govore zadovoljni kupci, ne samo za plažu ili bazen. Trbuh u njemu tako dobro izgleda da se možemo okuražiti i odjenuti ga na šorc ili suknju, pa lijepo na kavu... 

 | Autor: amazon.de amazon.de 35,99 eura

Cupshe Tummy Control smo pronašli na Amazonu gdje je više od 16.000 zadovoljnih žena napisalo pozitivne recenzije i badiću dalo po pet zvijezdica. "Desetak sam kilograma teža nego što bih željela biti" napisala je jedna od njih, "i vrlo sam samosvjesna što se tiče izgleda. Ovaj kupaći izgleda odlično na mom tijelu. Super udoban, odlično se rasteže, ali ima i dobru kontrolu nad trbuščićem! Sviđa mi se i kroj leđa”.

 | Autor: amazon.de amazon.de 37,99 eura

Nekima je toliko dobar da su ga kupili u više varijanti. “Ovaj kupaći je najudobniji i najlaskaviji badić koji sam kupila u svojih 50 godina života. Imam dva... i obje boje su prekrasne."

Još se jedna žena pohvalila: "Izvrsno pristaje i vrlo je laskav. Imam izraženiji trbuh i ovaj badić to prikrije. Također je i udoban. Izvrsna kupnja, s obzirom na cijenu."

 | Autor: amazon.de amazon.de 35,99 eura

"Laskav je jer središnji dio dobro kamuflira naborima; izrezi na bedrima i prsima nisu preveliki. Vjerojatno ne bih bio dovoljna podrška za nekog s velikim prsima, ali ja nosim B košarice i izvrsno mi stoji. Seksi, ali ne previše seksi za dan s djecom..." nastavljaju se pohvale.

 | Autor: amazon.de amazon.de 47,99 eura

Možemo birati između 19 boja i uzoraka Cupshe Tummy Control badića, od jednostavnih jednobojnih prego prugastih do onih s cvjetnim ili leopard uzorkom. A kako su ovih dana sniženi na 30 dolara (28 eura, otprilike) može se naručiti i dva, a da ne moramo orobiti banku.

 | Autor: amazon.de amazon.de 37,99 eura

Naime, badić snova koji je trenutačno na sniženju, pronašli smo na američkom Amazonu koji dostavlja u Hrvatsku, ali ipak treba izučiti cijene shippinga. Kažu da je besplatan uz Amazon Prime. Ako ipak treba platiti, onda se isplati naručiti više komada odjednom (ti i prijateljice?). S druge strane, Cupshe Tummy Control se prodaje i na njemačkom Amazonu, amazon.de, ali su tamo cijene samoga badića nešto više. Nema sniženja, ali su nam uzorci ljepši.

No, dok razmišljaš o brojkama, pogledaj još neke od modela ovog čarobnog kupaćeg koji skriva onu oblinu koja nam nije jako draga, trbuh.

 

 | Autor: amazon.com amazon.com Tamno plavi badić (32,99 usd); badić s leopard uzorkom (26,99 usd); crni badić (29,99 usd)

 | Autor: amazon.com amazon.com Roza badić (32,99 usd); ljubičasti badić (32,99 usd); Badić s uzorkom (33,99 usd)

 

Photo: Instagram@cupshe

Komentari 0