Moda

Mango je nadmašio sam sebe: ova ljetna haljina snižena je sa 100 eura na manje od 20!

  • Mango Outlet omiljena nam je shopping destinacija kada super high street stvari želimo nabaviti po cijenama koje su još povoljnije nego na klasičnim sniženjima
  • Iako smo navikli na to da odjevne komade i modne dodatke na ovoj stranici možemo kupiti po cijeni od tek nekoliko eura, Mango Outlet je sada nadmašio sam sebe
  • Naime, scrollajući po ovoj online trgovini, pronašli smo krasnu ljetnu haljinu koja je sa stotinu eura snižena na manje od 20 eura
  • Pročitaj također: Mango Outlet ima odličnu ponudu cekera i torbi od prirodnih vlakana, cijene kreću već od 12,99 eura

Mango Outlet poznat je po svojim prilično niskim cijenama koje, za vrijeme dodatnih promocija, mogu biti još niže pa lijepe i kvalitetne komade poput haljina, hlača, košulja i slično, možemo kupiti već za nekoliko eura. Iznimka nije niti trenutna ljetna akcija zbog koje su svi predmeti koji su ionako na popustu, dodatno sniženi do 80 posto.

Tako velik popust nas je odmah zaintrigirao pa smo se bacili u potragu za zanimljivim komadima po još zanimljivijim cijenama i bome nismo ostali razočarani. Naime, uočili smo jako lijepu ljetnu haljinu koja je sa 99,99 eura snižena na 18,99 eura. 

 | Autor: Mango Outlet Mango Outlet Foto: Mango Outlet, heklana haljina (s 99,99 snižena na 18,99 eura)

Ovdje se radi o heklanoj midi haljini na bretelice s crno bijelim prugama. Iako je ova haljina prilično basic boja i uzorka, nije niti malo dosadna. Zanimljivom ju čini njen crni rebrasti rub koji se proteže duž cijele haljine pa čak i na izrezu sa strane te plosnate bretelice koje se križaju na leđima i pritom ih baš elegantno otkrivaju. 

 | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango Outlet

Ova haljina savršena je za svakodnevne prigode, ali ju možemo zamisliti i u, recimo, romantičnoj šetnji uz more. Kada je riječ o obući i dodacima s kojima bismo ju uparili, odlučili bismo se na ravne sandale ili natikače na petu u smeđoj, crnoj ili bijeloj boji te na bijelu torbicu preko ramena ili torbu od rafije. Naravno, ne smijemo zaboraviti niti na zlatni nakit. Recimo zlatnu ogrlicu ili nekoliko zlatnih prstena na svakoj ruci. 

S obzirom na trenutnu cijenu ove haljine, ali i to što je idealan ljetni komad, rasprodaje se prilično brzo pa vrijedi požuriti u shopping. 

Photo: Mango Outlet

Komentari 0