Moda

Pokušaj 7 dana biti samo u tenisicama

Provela sam sedam dana u istim tenisicama, iskombinirala ih na sedam različitih načina i koji je moj zaključak? Apsolutno su savršene uz SVE!

Nove Reebok Club C Melted Metal tenisice posljednjih su sedam dana sa mnom prošle sve moguće i nemoguće situacije. Da mi je netko nekada rekao da ću uspjeti provesti sedam dana u istim tenisicama, proglasila bih ga ludim. Kao prvo, obožavam cipele na petu! Kao drugo, u ovo hladnije, jesensko doba ne skidam se iz gležnjača i čizama. Međutim, izazov koji se na prvu činio nemogućim - završio je nevjerojatno! Uspješno sam zamijenila sve svoje cipele s jednim jedinim parom tenisica i vratila vjeru i ljubav u tenisice. Osim poslovnog looka za ured, uspjela sam svoje nove Reebokice iskombinirati i za izlazak s prijateljicama, ali i iznenadni date night. Zbog čega su toliko fantastične i ultra jednostavne za kombiniranje? Zato što su prije svega super klasičnog i trendi dizajna, ali u fantastičnoj metalik nijansi, zbog čega podižu sve moje najjednostavnije dnevne lookove. S druge strane, kad sam shvatila koliko su ugodne i udobne za nošenje, više ih nisam htjela skinuti...

Ponedjeljak

Ah taj ponedjeljak. Ne znam kako tvoj, ali moj uvijek započinje - radno. Tako je u ponedjeljak i započeo moj sedmodnevni Reebok challenge. Tjedan dana, sedam outfita, uz jedne tenisice. Neću lagati, zvučalo je teško. Ovako nekako izgleda moj tipični business casual look, ali sam cipele na petu ovoga tjedna zamijenila - tenisicama. Već nakon nekoliko sati postalo mi je jasno da su Reebok Club C Melted Metal tenisice jaaaako šik, ali i jednako toliko udobne. Plus: sve cure iz miss7 redakcije odmah su primijetile (i poželjele!) moje nove zlatne ljepotice...

 | Autor: Danijel Berković/Pixsell Danijel Berković/Pixsell Kako je prošao prvi dan challengea?

Utorak

Pod a) utorak je idealan dan za spoj. I pod b) dečki obožavaju tenisice na curama. Moje nove Reebokice već drugi dan izazova dobile su priliku ići na spoj. Jesu li se zabavile? Jesu! Hoće li ići opet? Hoće. I ne brini, stigle su kući sretno... 

 | Autor: Danijel Berković/Pixsell Danijel Berković/Pixsell Date night look uz Reebok Club C Melted Metal

Srijeda

Jedva sam dočekala da zahladi dovoljno da moja omiljena roza jaknica od imitacije krzna napokon dočeka svjetlo dana. Nisam imala pojma da će se toliko dobro složiti s mojim novim Reebok Club C tenisicama! obožavam nositi haljinu i tenisice, a ovaj spoj midi haljine i Melted Metal modela je moj novi apsolutni favorit. 

 | Autor: Danijel Berković/Pixsell Danijel Berković/Pixsell Bunda + Reebok tenisice = OBOŽAVAM

Četvrtak

Ovog četvrtka, after-work piće s prijateljicama provela sam u svojim (sada već omiljenim) tenisicama. Reebok Melted Metal odlično pristaju i u kombinaciji s gustim crnim grilonkama pa sam iskoristila ovu priliku i nabacila svoju omiljenu novu mini suknju. Nakon pića satima smo šetale gradom i moje su Reebokice upravo sada položile možda i najvažniji test - test udobnosti! 

 | Autor: Danijel Berković/Pixsell Danijel Berković/Pixsell Nove Reebokice su u gradu!

Petak

U miss7 redakciji poštujemo samo jedno modno pravilo... casual Friday! U mom svijetu, sinonim za casual (kao i ultimativnu modnu kombinaciju) su dobre trapke i tenisice. Kao i svaki petak, tako sam provela i ovaj. Zbog svoje predivne zlatne boje, Melted Metal Reebok tenisice podigle su moj casual outfit, a ovoga tjedna i svaki sastanak mi učinile lakšim!

 | Autor: Danijel Berković/Pixsell Danijel Berković/Pixsell Casual Friday It Is!

Subota

U subotu sam imala važan event - party iznenađenja za najbolju prijateljicu! Iskombinirala sam Reebokice uz super trendi hlače na bočno kopčanje i jednostavnu majicu. Pogodi što sam joj poklonila? Počinje na R! I zlatne je boje...

 | Autor: Danijel Berković/Pixsell Danijel Berković/Pixsell Subota je dan za party

Nedjelja

Nedjelja je u punom smislu riječi moj dan za opuštanje i provođenje vremena u prirodi. Nedjeljom ne izlazim iz sportskih kombinacija, a praktični ruksak je uvijek moj vjerni pratitelj. Kako sam tijekom posljednjih dana, svoje nove Melted Metal Reebokice, nosila u kombinacijama sa haljinama i hlačama, mislila sam "da je nemoguće da dobro stoje i na sportske kombinacije?!". Krivo - izgledaju odlično. Sportski šik je zagarantiran s ovim tenisicama, a njihovoj udobnosti više neću ni govoriti... Kakav divan završetak tjedna!

 | Autor: danijel berković/pixsell danijel berković/pixsell Obožavam šik kombinacije!

Da, moguće je, Reebok Club C Melted Metals tenisice dokazale su mi da mogu SVE. A upravo zato sam ih nastavila nositi i nakon izazova... Lijepe, stajliš, moderne i udobne, što još možeš poželjeti od para tenisica? Ako su uspjele osvojiti mene, Reebokice stvarno mogu osvojiti cijeli svijet.

Photo: miss7

Komentari 0