Miss7 Blog 20. rujna 2020.

Mali vodič za muškarce: što je to nama ženama na muškarcima toliko seksi?

Privatni album.

Nije neka enigma, vjerujte mi. I ovdje ne mislim na fizički izgled. Jer naravno, neku ženu pali plavi Viking, drugu visoki  Dalmatinac, treću sportski Apolon, a peta obožava pivski  trbuščić. I da, taj trbuščić nam zna biti puno draži od ispoliranih  pločica na vašem torzu, na kojima jedino možemo ručno oprati donje rublje.

Ovo nije priča o fizici, već o prirodi & društvu, dobro malo i o kemiji. I da, mi žene jesmo komplicirane, ali vjerujte mi da smo po ovom pitanju poprilično jednostavne, jer skoro pa svaka će pasti na sljedeće: 

Stav

Kada muškarac glasno i jasno KAŽE I POKAŽE  što misli i osjeća. I to na bilo koju temu. Kad je u svom stavu nepoljuljan, konkretan i uvjerljiv. Kada je samopouzdan s pokrićem. Ali opet nije zatucani tovar i otvoren je čuti što drugi misle. Jednako je takav i po pitanju izražavanja svojih emocija. Iako ima žena koje se i dalje lože na one promjenjive, nedokučive i tajanstvene frajere, vjerujte mi, takvi nam na koncu ipak dosade jer nas umore. A sve one koje pak ne umore, i baš vole mazohistički trpjeti i patiti, savjetujem samo jedno - pravac psihoterapeutu.

Stoga, ono što misliš i osjećaš slobodno i direktno izrazi. Potom zapečatiraj konkretnim djelom. Na to ti nijedna žena neće ostati imuna.

Samopoštovanje

Jednako kao što frajeri ne vole kada žena ide ispod svoje cijene, upravo tako ni mi žene ne volimo muškarce koji se ne poštuju, ne cijene i ne poznaju svoje granice. Slabost nije seksi i točka. 

Stoga, ne možeš i ne smiješ dopuštat da te bilo tko, pa tako ni jedna žena, vrti oko malog prsta. Jer ono što nema cijenu, ima integritet, moral i dostojanstvo. I to je jako seksi. Postavi se, zauzmi i ne daj na sebe. Nisi trotoar da se po tebi gazi.

Intelekt

Kad je muškarac informiran, rječit, britak i snalažljiv - vjerujte mi svaka će ga zapamtiti. Kada može i umije satima razgovarati o svemu i svačemu, sve do onog trenutka kada ona shvati da s njim ima VALNU DULJINU.  Jer zna se - valna duljina je važnija od dobrog izgleda. Koliko sam puta čula od svojih prijateljica da padaju na mozak? Mali milijun. A koliko da padaju na izgled?  Nakon početnog mozganja, uvijek isti zaključak: „To me možda na prvu privuče, ali svakako ne zadrži.“ 

Mozak, dečki, mozak svaku ženu pali. I to daleko jače od onog organa nekih šest pedalja niže.

Smisao za humor

Džaba ti je sve, ako se s tobom ne smijem. Humor je odraz intelekta, to svi znamo. A dodatno je i odraz opuštenosti, šarma  i samopouzdanja, jer ne želimo da si uz nas stisnut i ukočen. I da, naporno nam je ako mi tebe moramo animirati i zabavljati. 

Smisao za humor ili imaš ili nemaš i teško da ga možeš naučiti. Stoga, ako ti je ovo urođeni talent pobrini se da ga iskoristiš maksimalno jer svaka će se za tebe zalijepiti, ako je u tvom društvu opuštena i nasmijana.

Velikodušnost

Žene, sigurno ste doživjele ovu situaciju: dakle, vas tri ili četiri u klubu, prilazi vam frajer i krene se tebi upucavat. I onda te, nakon doglednog vremena, i dalje NE pita „Šta ćeš popit?“, a kamoli „Cure, šta ćete popit?“

I prije nego me proglasiš sponzorušom, dobro me poslušaj. Mi imamo novaca za cugu jer sve radimo i zarađujemo i ne treba nam Sugar Daddy. Ovdje se radi o bontonu, pristojnosti i dobrom odgoju. A ti ako trenutno nemaš para, onda nemoj izlazit vani. A ako si škrtac, ne obraćaj mi se. Jer ako na samome početku na meni štediš, što ćeš tek onda biti za godinu dana?

Stoga budi frajer i okreni rundu. I nemoj se čudit kao pura dreku što ću ja ili jedna od mojih cura okrenut sljedeću. 

Inicijativa

Muškarac koji prvi poduzima je FRAJER. A kada kaže „Gdje idemo na večeru? Ja sam ok kako god ti odlučiš….“ je nekreativan, nepoduzetan, inertan, lijen i dosadan.

Prodrmaj me, inspiriraj me… iniciraj.  Uzmi stvari u svoje ruke, potrudi se i poduzmi. Iznenadi me. Odluči. Kreni. Ne čekaj da to žena prva napravi. Ne dopusti mi da ja nosim hlače. Bez obzira koliko mi dobro stajale.

Situiranost

Muškarci koji su vječni studenti ili koji u svojoj 40-oj i dalje žive sa roditeljima - CRVENI KARTON. Jer nas ne pale hodajući Edipovci, već situirani Muškarci. 

I ne, nije seksi kada ti mama kuha, seksi je kada ti meni nešto skuhaš. Muškarac koji je samostalan i situiran je onaj koji je ostvaren, a tom logikom i zadovoljan. Jer mi želimo biti s nekim tko je sretan i ispunjen, a ne s nekim kojega moramo na sisi nositi, i usput tetošiti. 

Seksi je kad si samostalan u donošenju odluka i kad ne tražiš tuđe potvrde i odobrenja. U ovom slučaju, kada se konačno i skrasiš, bitno je da odluke donosiš u dogovoru sa svojom ženom, a ne sa svojom mamom. I da u svemu stojiš iza žene i braniš je. A ne da pokunjeno gutaš i kimaš glavom, nesposoban da se zauzmeš za ono što bi ti trebalo biti sveto.

I za kraj, ipak malo fizike. Od svih fizičkih atributa, izdvojit ću samo tri.

Glas, ruke i osmijeh. 

Jer ako mi na uho muževnim glasom prišapneš nešto lijepo, potom me čvrsto primiš u svoje ruke i nasmiješiš mi se… uz sve ovo gore navedeno - NEMA TE KOJA TE NEĆE. I to nema veze s visinom, težinom, funkcijom i bankovnim računom. Ima veze jedino sa tim da se ja uz tebe osjećam voljenom ženom. A to je, složit će te se sa mnom, svakoj dami neodoljivo seksi.

*Stavovi i mišljenja u ovom tekstu osobni su stavovi autora i ne odražavaju stavove i mišljenja redakcije i uredništva