Love&Sex 8756 prikaza 27. studenoga 2018.

Znaš li što je to CFNM - novi vrući seks trend?!

Getty/Guliver.

Možda si negdje pročitala kratice CFNM ili CMNF i znaš da je to nešto povezano sa seksom – a mi ćemo ti otkriti što se doista skriva iza tog seksualnog trenda

CFNM te CMFM zvuči pomalo čudno, ali zapravo je kratica od „Clothed Female Naked Male“, odnosno „Cloted Male Naked Female“ – u prijevodu: „Odjevena žena, goli muškarac“, odnosno „Gola žena, odjeveni muškarac“. Opisuje seksualni trend koji neiskusni fetišisti lako mogu prakticirati. 

Ako ne prije, onda su ti barem nakon „50 nijansi sive“ pale na pamet seksi igrice i fetiši. Za početak je CFNM osobito dobar. Može ga se jednostavno isprobati te vidjeti sviđa li se kome ili ne. 

CFNM: kako se to zapravo radi?

Kod CFNM/CMNF potrebni ste samo ti i tvoj partner, te odjeća koju imaš na sebi. U proširenoj formi CFNM (odjevena žena, goli muškarac) žena je ta koja doslovno nosi hlače. Muškarac se potpuno skine, dok žena ostane potpuno odjevena. To zvuči pomalo nepraktično za ljubavnu igru, ali sami seksualni čin je pri tome na drugom mjestu. Kod CFNM radi se o fetišu u kojem su podijeljene uloge, odnosno vrti se oko moći. 

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

CMNF: igra moći 

Žena koja zadrži odjeću na sebi ujedno ima i moć, dok je razgolićeni muškarac razgolićen dvosmisleno: gol je, ranjiv te podčinjen. Odjevena žena ima svu moć i sve joj je dopušteno, pa se može igrati na razne načine. Primjerice, može imati voajersku ulogu pa davati podčinjenom partneru upute što da radi. 

CFNM je pretežno muški fetiš. Doduše, postoje žene koje neće odbiti tu ideju, ali nekako je užitak u podčinjavanju raširen među muškom populacijom. Kod tog fetiša postoje razne maštarije koje se mogu izvesti na razne načine. U većini slučajeva je muškarac sam među ženama. Tu spadaju i sljedeće maštarije: 

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

• Muškarac se mora skinuti pred ženama te se samozadovoljavati pred njima 

• Muškarac se mora skinuti pred ženama te ih – dok one piju kavu za stolom – seksualno zadovoljavati ustima i rukama, a on se pri tome ne smije zadovoljavati

• Neki muškarci vole kad ih žene ismijavaju ili im se rugaju

Kod CFNM-a radi se i o igri dominacije. Samim činom razodijevanja se muškarci osjećaju podređeno. Dakle, ne radi se o fizičkoj boli, nego o igrama moći dominacije. Naravno, svatko mora za sebe odlučiti je li to nešto za nju/njega.  

Komentari 0