Life&style

Inteligencija, strast, seks...Što je najprivlačnija osobina tvog horoskopskog znaka?

  • Svaki horoskopski znak posjeduje sasvim određenu osobinu koja ga čini erotski osobito privlačnom osobom…
  • Primjerice Lavovi su pravi šarmeri i osvajaju naša srca u trenu
  • Ako netko želi biti u društvu s intelektualkom, treba izlaziti s Djevicama

Tajne naše seksualnosti zapisane su u zvijezdama, tvrde astrolozi. Otkrit ćemo ti koje karakteristike su najerotičnije za tvoj znak…

Ovan: strast

Ovnovi su strastveni i impulzivni – što ponekad dolazi ruku pod ruku s tvrdoglavošću. Osobe rođene u znaku Ovna vrlo brzo povuku druge na svoj mlin te svojim šarmom motaju sve oko malog prsta. 

via GIPHY

Bik: uspjeh 

Bikovi su rođeni vođe, žude za optimizacijom i zadovoljni su samo najboljim. A pošto je uspjeh seksi, ovaj horoskopski znak je zbog toga jako privlačan. Bikovi su majstori za skrbiti i brinuti se o svemu – znaju cijeniti uživanje i luksuz te rado razmaze partnera od glave do pete. 

 

Blizanci: mudrost 

Bliznaci su sjajni pripovjedači. Što su iskusniji, to je veća fascinacija koju šire oko sebe. Nažalost, naginju prevari i muljanju te rado povremeno izvrću činjenice. Njihova neujednačenost istovremeno je privlačna i opasna. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Rak: neuračunljivost 

Rakovi su totalno neuračunljivi. Lebde između ljubavi za slobodom i ovisnosti, hladnoće i (pre)osjećajnosti, srdačnosti i odsutnosti. Upravo ih ta neujednačenost čini privlačnima. 

via GIPHY

Lav: šarm 

Lavovi su pravi šarmeri i osvajaju naša srca u trenu. Njihova energičnost u kombinaciji s osjećajnošću čini ih simpatičnima – ali i egoistima željnima pažnje koji stalno teže ka priznavanju, ljubavi i hvali. 

Možda vas zanima Ako si rođena u jednom od ova 3 horoskopska znaka, velike su šanse da ćeš zatrudnjeti ove godine Rubrika Life&style Life&style

 

Djevica: inteligencija 

Ako netko želi biti u društvu s intelektualkom, treba izlaziti s Djevicama. Osobe rođene u tom znaku praktične su te inteligentno i u tren oka rješavaju sve potencijalne probleme. Djevice će sve napraviti za ljubav te spadaju među najvjernije među horoskopskim znakovima. 

via GIPHY

Vaga: senzibilnost 

Osobe rođene u znaku vage pune su razumijevanja te vrlo senzibilne. Vage se otvaraju polako, ali kad nekog prihvate i steknu povjerenje u nekoga – onda ih se teško riješiti. Vage rado daju kontrolu drugima te se dobro osjećaju u društvu dominantnih osoba. Kad je riječ o problemima ili osjećajima, Vage su spasioci u nuždi. 

Možda vas zanima Jesi li među njima? 4 horoskopska znaka koja bi bez problema mogla vladati svijetom Rubrika Life&style Life&style

Škorpion: tamni mistik 

Škorpioni imaju tamnu, skrivenu, smionu stranu – koja ih čini fascinantnim osobama. Sa Škorpionima se mogu doživjeti razni usponi i padovi. Oni su ljudi ekstrema i majstori zavođenja. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Strijelac: dobrice 

Strijelci preplavljuju druge ljubavlju i naklonošću. Imaju srce navrh jezika se vole otvoriti drugima. Iskrenost i vjernost su im najvažnije – tko ih iskoristi, mora računati s posljedicama. Naime, kod opraštanja Strijelci nisu baš najbolji… 

Možda vas zanima Kakve sretnice! 3 horoskopska znaka koja baš uvijek dobiju što žele Rubrika Life&style Life&style

 

Jarac: mirnoća

Jarci isijavaju nevjerojatnim unutarnjim mirom, strpljivi su i ostaju uglavnom vjerni svojim principima. Međutim, skloni su i zatvorenosti te rado stavljaju druge na probu sve dok ne zadobiju puno povjerenje u tu osobu.

Vodenjak: osebujnost 

Vodenjaci su nevjerojatno šarmantni, ali nisu toga svjesni. Često je to zbog činjenice da im nedostaje samopouzdanja. 

via GIPHY

Ribe: fleksibilnost 

Ribe su sjajni ljubavnici, spontani su i „osvježavajući“. Vjerni su svojim osjećajima te su često naivni. Međutim, ne treba zamijeniti njihovu naivnost s nevinošću, jer Ribe se itekako znaju zauzeti za sebe. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0