Love&Sex 130174 prikaza 20. kolovoza 2018.

Ozbiljno?! 7 stvari koje muškarci potajno rade sa svojim penisom

Getty/Guliver.

Penis (u erekciji) je najbolje sredstvo protiv dosade! U jednoj anketi na Reditu muškarci su odgovarali što sve rade sa svojim penisom kad ih nitko ne gleda

Svejedno jesi li muškarac ili odrasla žena, sigurno misliš da sve znaš o penisu. Ili barem onoliko koliko je to potrebno za normalnu vezu te seks. I sigurno znaš koliko su frajeri opsjednuti svojim veseljkom i koliko često je tema njihovih razgovora. Ali vjerojatno ne znaš što sve rade s njim kad su sami i kakve im sve ludorije padaju na pamet – donosimo tek neke… 

1. Koriste ga kao bejzbol palicu za kikiriki 

„Ponekad igram bejzbol s kikirikijem. Nagnem penis u jednu stranu, pustim kikiriki da padne te ga pokušam pogoditi penisom“, otkrio je korisnik Reddita pod nadimkom FenderFan. 

2. Naprave od njega duha

Stavim na penis komad platna i nacrtam gore oči i usta – da izgleda poput duha iz hollywoodskih filmova, otkrio je Jing Fong. 
 


 

3. Udaraju s njim po raznim predmetima 

„Ponekad, kad se uzbudim i penis mi je u erekciji, mašem njime naokolo. I to jako. Toliko snažno njišem stražnjicom da me udara po bokovima. Ponekad udaram i rušim penisom predmete po kući. To me ne uzbuđuje, ali volim osjećaj kad rušim stvari penisom“, napisao je korisnik eligiblebastard. 

4. Pretvore ga u morskog psa 

„U kadi se igram s njim kao da je morski pas koji iskače iz vode pa onda opet trijumfalno uroni u vodu“, napisao je BonkeyKongCountry. 
 

5. Njime pritišću ekrane osjetljive na dodir 

Nema(mo) komentara… 


6. Koriste ga poput mjenjača u automobilu

„Nekad sam se znao zaigrati pa zamisliti da je moj penis mjenjač u kamionu. Potom bih oponašao zvuk motora i mijenjao brzine“, otkrio je Peepingt0m. 
 

7. Uvježbavaju akrobatske točke  

„Najprije bacim nekoliko komada donjeg rublja na pod. Potom podignem jedan nožnim prstima, bacim u zrak te hvatam penisom“, priznaje Beat9. 

  • milan

    Nikad ni pomislio nešto od toga.
  • sexy_trubadur

    kad ova sve zna ,ajd de napisi kojih 7 stvari zene rade ,,to bar znas umesto pisanja ovih gluposti napaljene zene
  • t800

    Ja ga stavim tamo di treba i nakon 10 do 15 minuta bude spokojan. Ovo su gluposti