Love&Sex

Znaš li što je CFNM? Muškarci jako vole ovaj novi seks trend...

  • Možda si negdje pročitala kratice CFNM ili CMNF ali nisi znala o čemu se radi ili te jednostavno nije zanimalo
  • Ipak, riječ je o novom seksualnom trendu koji prima sve više pozornosti, a uključuje jednu odjevenu i jednu golu osobu
  • U ovom slučaju onaj koji ima odjeću na sebe u tom trenutku preuzima i dominaciju...

CFNM te CMFM zvuči pomalo čudno, ali zapravo je kratica od „Clothed Female Naked Male“, odnosno „Cloted Male Naked Female“ – u prijevodu: „Odjevena žena, goli muškarac“, odnosno „Gola žena, odjeveni muškarac“. Opisuje seksualni trend koji neiskusni fetišisti lako mogu prakticirati. 

Možda vas zanima Ima li što bolje od ljetnih fotki polugolih poznatih seksi Hrvata? Kojeg bi ti 'udomila'? Rubrika Stars Stars

Ako ne prije, onda su ti barem nakon „50 nijansi sive“ pale na pamet seksi igrice i fetiši. Za početak je CFNM osobito dobar. Može ga se jednostavno isprobati te vidjeti sviđa li se kome ili ne. 

CFNM: kako se to zapravo radi?

Kod CFNM/CMNF potrebni ste samo ti i tvoj partner, te odjeća koju imaš na sebi. U proširenoj formi CFNM (odjevena žena, goli muškarac) žena je ta koja doslovno nosi hlače. Muškarac se potpuno skine, dok žena ostane potpuno odjevena. To zvuči pomalo nepraktično za ljubavnu igru, ali sami seksualni čin je pri tome na drugom mjestu. Kod CFNM radi se o fetišu u kojem su podijeljene uloge, odnosno vrti se oko moći. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

CMNF: igra moći 

Žena koja zadrži odjeću na sebi ujedno ima i moć, dok je razgolićeni muškarac razgolićen dvosmisleno: gol je, ranjiv te podčinjen. Odjevena žena ima svu moć i sve joj je dopušteno, pa se može igrati na razne načine. Primjerice, može imati voajersku ulogu pa davati podčinjenom partneru upute što da radi. 

Možda vas zanima Talijani nisu prvaci samo u nogometu, što kažeš na ovog doktora? Svi žele kod njega na pregled Rubrika Life&style Life&style

CFNM je pretežno muški fetiš. Doduše, postoje žene koje neće odbiti tu ideju, ali nekako je užitak u podčinjavanju raširen među muškom populacijom. Kod tog fetiša postoje razne maštarije koje se mogu izvesti na razne načine. U većini slučajeva je muškarac sam među ženama. Tu spadaju i sljedeće maštarije: 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

• Muškarac se mora skinuti pred ženama te se samozadovoljavati pred njima 

• Muškarac se mora skinuti pred ženama te ih – dok one piju kavu za stolom – seksualno zadovoljavati ustima i rukama, a on se pri tome ne smije zadovoljavati

• Neki muškarci vole kad ih žene ismijavaju ili im se rugaju

Kod CFNM-a radi se i o igri dominacije. Samim činom razodijevanja se muškarci osjećaju podređeno. Dakle, ne radi se o fizičkoj boli, nego o igrama moći dominacije. Naravno, svatko mora za sebe odlučiti je li to nešto za nju/njega.  

Možda vas zanima Ispovijest djevojke sa seksi-telefona: "Šokiraju me nevjerojatnim maštarijama, a ja se moram uživiti u svaku..." Rubrika Život Život
Photo: Getty/Guliver
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ildartth

    Sex spojevi za odrasle - http://tonzes.com/sdatinghr.htm Ne kažem da ćeš imati uspjeha ali barem skoro da nema lažnih profila.