Love&Sex

5 poteza da najomiljenija seks poza na svijetu postane još uzbudljivija!

  • Muškarci su odabrali ovu pozu kao najdražu jer im je osjećaj penetracije vrlo intenzivan
  • Žene se također slažu - uglavnoim iz istog razloga
  • Doggy poza je i Hrvatima i Hrvaticama najomiljenija, a uz neke poteze, može postati joooš bolja

Prema velikom istraživanju online liječničkog servisa DrEd, 'doggy' je najdraža seks poza i muškarcima i ženama u cijeloj Europi i Americi. Anketa koju je miss7 proveo prošle godine pokazala je da je to takođe i najomiljeniji položaj i u Hrvatskoj. Muškarci su odabrali ovu pozu kao najdražu jer im je osjećaj penetracije u psećem položaju vrlo intenzivan. Također, sigurno ima nešto i u pogledu, a i ženama je omiljena. Otkrit ćemo ti trikove kako dodatno „zapapriti“ doggy-style: 

1. Trenje 

Umjesto da ležiš na koljenima, legneš na trbuh, a partner prodire u tebe s leđa. Tako možeš trljati klitoris o krevet – što je savršeno za žene koje mogu doživjeti jedino orgazam stimulacijom klitorisa. Plus: njemu ćeš biti uža! 

2. Masaža G-točke 

Ruku ispruži prema nazad i masiraj prijelaz između njegovog penisa i testisa. Na tom mjestu nalaze se osjetljivi živčani završeci – pa čak i takozvana muška „G-točka“. Ovdje, također, možete uključiti i neku seks igračku, bit će vam još zabavnije. Imamo prijedlog:  

3. I oni očekuju malo pažnje

Naime, nemoj zaboraviti na testise – jako su osjetljivi i mogu povećati njegovo uzbuđenje do neslućenih granica. Dakle, za vrijeme seksa oprezno rukom dirkaj njegove testise – dok ne dođe do orgazma! 

4. Raširene noge 

Obično je kod psećeg položaja muškarac s obje noge na krevetu. Neka pokuša podići jednu nogu – tako će imati više prostora za kretanje te će moći dublje i snažnije penetrirati. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

5. Neka visi 

Ali – njegova glava! Svejedno nalaziš li se na rubu kreveta, ili ste odlučili biti u stojećem položaju – neka pogne tijelo i glavu prema naprijed koliko god je to moguće, ali važno je da pusti glavu da visi prema dolje. To će omogućiti bolji dotok krvi prema glavi – i intenzivniji orgazam! 
 

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0