Love&Sex

Tisuće žena odgovorilo: Znamo koliko su Hrvatice otvorene za seks eksperimente

Koliko smo mi Hrvatice sklone eksperimentiranju, otvorene prema seksu na jednu noć ili analnom seksu, koristimo li seks igračke i jesmo li spremne nešto probati na nagovor partnera? Sve ovo znamo iz rezultata #letstalkaboutsex ankete!

Možda to nikada ne bi otkrile dečku ili suprugu, (a možda čak ni najboljoj prijateljici), no za miss7 tisuće žena odgovorile na ono prilično škakljivo pitanje o broju seksualnih partnera. I, što misliš kakav je rezultat?  Čak 64 posto ispitanica u našoj #letstalkaboutsex anketi (u kojoj je, nije da se hvalimo, već samo podsjećamo, sudjelovalo više od 17 tisuća ispitanika) otkrilo je da su imale između jednog i pet partnera, a njih 20 posto između šest i deset. Čisto radi usporedbe, nedavno globalno istraživanje pokazalo je Amerikanke imaju u prosjeku sedam, a Europljanke šest seksualnih partnera prije nego što se skrase. Također, u anketi nam je većina ispitanica (njih 74,2 posto) otkrila da ne prakticiraju seks na jednu noć.


 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver


No, relativno malen broj seksualnih partnera i nesklonost ulijetanju u one night stand ne znači da Hrvatice nisu otvorene za eksperimente kad je riječ o seksu, već samo možda da to najviše vole činiti sa svojim stalnim partnerom. Istražili smo malo kako i koliko volimo pomaknuti granice, a možda je najzanimljivije vidjeti kakav je stav Hrvatica o jednom još uvijek prilično velikom tabuu – analnom seksu



Možda vas zanima Omiljeni fetiši Hrvatica: Uniforme, seksi rublje i S&M, ali i nešto jako iznenađujuće Rubrika Love&Sex Love&Sex
 

ANALNI: DA ILI NE?

Na naše pitanje 'Prakticiraš li analni seks?', 29 posto ispitanica je odgovorilo potvrdno, njih 39 posto ne prakticira analni seks, dok 32 posto odgovara s 'Ovisi', dakle, uopće nisu zatvorene prema toj ideji. A tko mu je najviše, odnosno najmanje sklon? Žene starije od 40 su najotvorenije za ovu opciju (njih 40 posto upražnjava analni seks), dok to čini 27 posto žena u dobi između 20 i 30 godina. Također, Istranke i Riječanke (32 posto) najviše ga upražnjavaju, dok najveći otpor imaju Slavonke (42 posto odgovara s Ne). No, i status veze utječe na analni seks - više udanih i žena u vezi prakticira analni seks (30 posto) od singl žena (25 posto)
 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

POŠALJEŠ MI FOTKICU? O, DAAAA...

Hrvatice su prigrlile sve seksi dobrobiti digitalnog doba i većina (65 posto) se ne usteže od slanja i primanja seksi fotkica ili videa. Što su žene mlađe, to su i sklonije golišavim fotkama, napaljujućim porukama i vrućim video-uratcima, a to najviše vole žene iz središnje Hrvatske (67 posto), a najmanje žene iz Like i Gorskog kotara. Zanimljivo, oko 6,4 posto ispitanica samo je primalo, dok je 3,8 posto samo slalo seksi sadržaj. Dvostruko više solerica prima seksi fotke i poruke od udanih i u vezi, no zato su vezane gospođe dvostruko aktivnije od samica kad se šalje 'hot' materijal.   

 | Autor:

DA VEČERAS ISPROBAMO NEŠTO NOVO? APSOLUTNO! 

Jesi li probala nešto na nagovor partnera? - pitali smo naše ispitanice i dobili odgovor da je to učinilo 76 posto Hrvatica. Njih još 10 posto to redovito radi, najviše onih u dobi između 20 do 30 godina, a 10 posto nije i neće (najviše onih mlađih od 20). A da im partner predloži da isprobaju seksi igračku, čini se da bi čak 65 posto Hrvatica jedva dočekale jer su se izjasnile da nemaju seks pomagalo, ali su znatiželjne (pogotovo djevojke mađe od 20 i u dobi od 20 do 30 godina).

 | Autor:

Također, naš upitnik otkriva da barem jednu igračkicu posjeduje 24 posto Hrvatica - a više ih imaju udane i žene u vezi (25 posto) od singlica (20 posto). A gdje se u Hrvatskoj najviše troši na sex toys? U Istri i Kvarneru.

 | Autor: LELO LELO

DEČKI, VAŽNA PORUKA!

Po ovome vidimo da su Hrvatice zapravo otvorene i liberalne za seksi podvige - nije ni čudo da se, kad smo ih upitali kako bi same sebe opisale u krevetu, njih 30 posto odgovorilo s Istraživačica, dok je 9,5 posto na isto pitanje odgovorilo Kamilica. Najviše, pak, hrvatskih dama sebe vidi kao Nezasitnicu - njih 40 posto - i to vidimo kao poruku muškarcima: Dečki, probudite se!

Za sve vas nezasitnice, pripremili smo sex kockice. Protresite mobitel i uživajte u vrućoj predigri! ;)) Igraj!

 

 

Photo: Getty/Guliver
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar interes14

    interes14

    e da moja barem hoće experimentirati, bilo bi zanimljivije, a ovako samo klasika