Love&Sex

Zašto volimo muškarce s bradom?

Jake Gyllenhaal ju ima, David Beckham ju ima - i Bradly Cooper također: brade su HOT više nego ikada! Mi se apsolutno slažemo i donosimo pet razloga zbog kojih su muškarci s bradom posve neodoljivi!

Izjava što je muškarac bez brkova vjerojatno bi imala puno više smisla da glasi, što je muškarac bez brade? Dečki s bradom posebno su muževni i seksi i s tim će se složiti većina žena. Pogotovo kada je ta bradica održavana i uredna.  Zašto je to uopće tako? Zašto isti muškarac izgleda tri puta poželjnije kada pusti malo brade? Možda zato što izgleda starije, ozbiljnije? Evo još nekih činjenica zašto žene toliko vole kada muški puste malo brade!

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Bogata brada znatno mijenja oblik lica muškarca kao i njegovu dozu muževnosti i atraktivnosti. Ako tome pridodamo i činjenicu da brada upućuje na testosteron, a testosteron upućuje na zrelost, puno je toga jasnije. Uz to dokazano je da su muškarci s bradom bolji za ozbiljnu i dugu vezu dok žene one bez brade i glatkom lica često smatraju previše ženskastim i povezuju ih s neobaveznim i kratkim vezama i dječijim ljubavnim odnosima.

 | Autor: Promo Promo

Sljedeći put kada od svog muškarca ili prijatelja čuješ bilo kakav prigovor ili komentar na količinu šminke, koju koristiš podsjeti ih na gore navedene činjenice i na to da je brada njima ono što je šminka ženama. A do tada uživaj u ovom videu i nagovori dečka da bar jednom pusti tu bradu!

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0