Love&Sex

Zaprosio djevojku sa 6 prstena, da sama izabere koji joj je najljepši

Dok se većina brine oko trenutka kad će to napraviti ili riječi kojima će to napraviti, ovaj muškarac mislio je pri prošnji na svoju djevojku i to kakav prsten bi zapravo željela. Pa ih je donio šest, neka sama bira. Pozdravljamo!

Moramo priznati kako je riskantno birati prsten koji njegova buduća neće skidati s prsta jer ima tako važno značenje. Vjerujemo da je za većinu muškaraca pogoditi njezin ukus nemoguća misija. Osim ako mu same kažemo, što svakako preporučamo. No, gdje je onda iznenađenje? Kako bilo, vjerojatno bi se ona udala za njega zato jer ga voli, a ne jer je presudan prsten, no Amerikanac Dennis Brown svejedno se odlučio osigurati i prirediti svojoj djevojci prosidbu koju će teško zaboraviti.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nate Veal (@natevealphotography) on

Možda vas zanima Zaprosio djevojku porukom - na kravi. Dobro si pročitala, na kravi Rubrika Life&style Life&style

Umjesto da klekne i zaprosi buduću suprugu (jednim) prstenom koji će ju oboriti s nogu, on se odlučio za njih čak 6! Njegova djevojka Atara Dallas pred sobom je imala kutiju u obliku srca i zaista veliki izbor. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ThemeIT, Inc. (@themeit_inc) on

Dennis koji je inače model i fitness entuzijast, nije ostao samo na zavidnom broju prstena već je angažirao i profesionalce kako bi taj dan stvarno bio za pamćenje. Osim fotografa, cvjećara i stilista, angažirao je i tvrtku za planiranje događaja. Moramo reći svaka čast na trudu!

Iza crvene zavjese Dennis je Atari napisao dugu poruku. ''Danas, na tvoj poseban dan imam privilegiju staviti ti osmijeh na lice jer ne postoji veći dar koji ti mogu dati... Zato sam ti danas htio dati najveći dar koji ti mogu darovati. Moje srce i dušu u potpunosti, nepokolebljivo i potpuno tvoje. Pristaješ li i želiš li da se držimo za ruke tijekom ovog putovanja, zauvijek?''

Možda vas zanima Victoria Beckham pokazala svoj četrnaesti zaručnički prsten. Dobro si pročitala - četrnaesti! Rubrika Stars Stars

Srećom, Atara nije tip osobe koji se srami javnog pokazivanja ljubavi te je svom odabraniku rekla DA. Ako te zanima, izabrala je prsten u obliku suze koji joj lijepo pristaje. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0