Love&Sex

Zamisli. U ovo muškarci gledaju za vrijeme seksa

Što je toliko bitno muškarcima za vrijeme seksa da im gotovo cijelo vrijeme privlači pogled? Ako si pomislila da su to grudi, varaš se…

Pogađaš li što to privlači poglede muškaraca poput magneta? Misliš da je to položaj u kojem izgledaš nevjerojatno seksi? E, nije! Sakrivanje celutita ili malo špeka na trbuhu nije nužno – ali ni okretanje stražnjice ili guranje grudi pod nos također je suvišno. 

Istraživanje otkriva…

Njemački znanstvenicu otkrili su da 70 posto muškaraca za vrijeme seksa gleda partnerici u lice. Naime, na licu se najjače odražava naš osjećaj užitka (ili suprotno). Pa tako frajeri rado gledaju oči i usta – kako bi se uvjerili sviđa li nam se to što trenutačno rade. 

Novo je uzbudljivo 

Međutim, malo se razlikuju muškarci u vezi od solo brijača. Kod seksa za jednu noć muškarci gledaju cijelo tijelo – što je logično, jer nepoznato i novo je zanimljivo pa se mora i pomnije istražiti . 

Muškarcima su u daljnjem istraživanju pokazali fotografiju seksi žene u seksi eksplicitnoj pozi. Znanstvenici su pomno nadgledali kamo luta pogled muškaraca. I kod zauzetih je, kao i kod solo-muškaraca, pogled opet prvo krenuo prema licu.

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0