Love&Sex

Tvoj horoskopski znak otkriva koji tip muškaraca trebaš izbjegavati

Od mnoštva muškaraca koji oblijeću oko tebe, postoje neki koje definitivno trebaš izbjegavati u širokom luku

Kaže se da je ljubav slijepa. Međutim, ponekad je bolje – za tvoje dobro – širom otvoriti oči i uključiti razum. Kako bi izbjegla slomljeno srce, trebaš izbjegavati određeni tip muškaraca – zvijezde otkrivaju koji to točno nikako nisu za tebe. 

1. Ovan 

Žene rođene u znaku ovna moraju se držati jednog malog pravila kako bi izbjegle slomljeno srce. Trebaju se držati dalje od muškaraca koji su nesigurni. Ovnovi trebaju jasne i konkretne objave te nemaju strpljenja igrati igrice. 

2. Bik 

Ako si rođena u znaku bika, trebaš se držati dalje od mrzovoljnih i hirovitih muškaraca. On treba imati svježu i budnu osobnost. Bikovi ne idu uz ljude koji ne znaju uživati u životu. 

3. Blizanci 

Blizanci trebaju izbjegavati ljude koji imaju premalo vremena. Treba ti partner koji dijeli jednake interese s tobom te s kojim možeš raditi iste stvari. Ako on ne dijeli rado svoje vrijeme s tobom, brzo ćeš postati jako nesretna. 

4. Rak 

Rak stavlja svoju obitelj ispred svega te voli provoditi vrijeme u obiteljskom krugu. Rakovi trebaju partnera koji cijeni obitelj poput njih. Tip muškarca koji moraš izbjegavati je onaj kojem nije stalo do obitelji. 

5. Lav 

Tajna sretne veze s lavom je u tome da izbjegava ljubomorne i posesivne ljude. Lav se ne osjeća dobro kad mu je netko preblizu te ne želi da ga netko stalno kontrolira. Ona voli svoju slobodu te će biti daleko od kontrolfrikova. 

6. Djevica 

Djevica mora znati kako stvari stoje u vezi. Ona želi nešto ozbiljno te spremna je dati sve od sebe za sretnu vezu. Muškarac koji se ne može emotivno otvoriti, nije za djevicu.

7. Vaga 

Vage su ljubazna bića spremna pomoći drugima. Nesretne su s muškarcem koji se ponaša prema drugima bez poštovanja i neljubazno. Tebi treba nježna i mila duša i moraš se čuvati muškaraca koji ne poštuju tvoje mišljenje. 

8. Škorpion 

Škorpioni su ljubomorna bića. Žene rođene u znaku škorpiona ne vole muškarce koji dobiva previše pažnje od kolegice ili konobarice. 

9. Strijelac 

Strijelcu su u vezi prvenstveno važni ozbiljnost i otvorenost. Muškarac koji potajno gleda u svoj mobitel i igra igrice, nije za žene rođene u znaku strijelca. 

 

10. Jarac 

Žene rođene u znaku jarca imaju snažnu volju i sigurne su u sebe. Tvoja narav ne slaže se s muškarcima koji traže svađu i stalno su nešto srditi. Dvije svojeglave osobe pobrinut će se za napetost i prepirke u vezi. 

11. Vodenjak 

Ljudi rođeni u znaku vodenjaka vole svoju slobodu. Vrlo si spontana i to očekuješ od svog partnera. Egoističan muškarac ti ne odgovara. Tvoju impulzivnost ne smije potkopavati dominantna osoba. 

12. Ribe 

Ribe se žele u vezi osjećati sigurno te im je povjerenje na prvom mjestu. Muškarac koji je imao samo kratke veze nije za tebe! Osim toga, muškarci koji su još dobri s bivšima, definitivno ti ne odgovaraju! 

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0