Love&Sex

Tantrički seks: 7 stvari koje vrijedi isprobati

Tantra, indijska umjetnost vođenja ljubavi, obećava parovima ispunjen ljubavni život. „Unutra, van i gotovo“ je pri tome apsolutni tabu!

Zapravo, radi se o tome da se dvoje ljudi ujedini na duhovnoj razini. Možda ćeš pomisliti kako je ta tehnika zahtjevna – sa svojim erotskim masažama i vježbama disanja koje trebaju ujediniti tijelo i duh – ali puno toga možemo naučiti od tantričkih rituala. Pogledaj kako prstohvat tantre može začiniti tvoj seksualni život. 

1. NEMOJ svršiti! 

Kako to odjednom bez orgazma? Kod tantričkog seksa orgazam nije najvažniji. Put je puno više od cilja. Uzmimo od toga dio – umjesto da si pod stalnim pritiskom da pod svaku cijenu moraš doživjeti vrhunac, uživaj jednostavno u goloj koži, dodirima, poljupcima, milovanju… Dođite do ruba vrhunca i uživajte. 

2. Slušaj svoje srce 

Možda zvuči smiješno, ali i srce je seksualni organ. Niste si bliski samo zato što prodre u tebe, nego i zato jer se ujedinjujete na jednakoj osjećajnoj razini. Dakle, za vrijeme seksa točno slušaj svoje srce – kako lupa, sve glasnije i intenzivnije…

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

3. Voli svoje tijelo 

Opusti se! Budi koncentrirana na sebe te zaboravi sve točkice i borice, celulit ili bilo kakve „problematične zone“. Tko se dobro osjeća u svom tijelu, može se puno više opustiti – te doživjeti najbolji seks. 

4. Istraži tijelo svog partnera

Voli svoje tijelo, ali i tijelo svog partnera! Uživaj dok ga dodiruješ, istražuj centimetar po centimetar. Osim što će to njemu pričinjavati veliko zadovoljstvo, također ćeš i ti uživati. 

5. Produlji vrijeme za seks! 

Da, seks na brzaka može biti jako uzbudljiv, ali osjećaj zadovoljstva i zabave brzo prođe. Šteta! Seks je nešto lijepo i uzbudljivo. I tako i treba uživati u tome. Dakle, zaboravi na listu zadataka, budilicu ili važan sastanak. Radije si oboje svjesno uzmite puno vremena te uživajte u svakom dodiru, poljupcu, pogledu – BEZ da gledate na sat! 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

6. Ne stišćite gas do daske

Podsjećamo kako orgazam nije cilj. Dakle, polako podižite uzbuđenje, masirajte se, dodirujte – gotovo do vrhunca. A potom napravite kratku stanku, pa opet ispočetka…

7. Opusti se!

Najvažnije za ispunjeni seksualni život i fenomenalan seks: nikakav pritisak! Ne radi se o tome da se nešto „mora“. Prvenstveno treba uživati u opuštanju – dakle, potpuno se opustite i uživajte! 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Luka

    Svi su zahvaljujući tom velikom čovjeku nazvali dr. Agbazara, veliki čarobnjak za čaroliju koji mi donosi radost, pomažući mi da vratim ljubavnicu koji se razbije sa mnom Četiri mjeseca prije, ali sada sa mnom, uz pomoć dr. Agbazare, velika ljubavna ... prikaži još!