Love&Sex

Što sve muškarci čine za pravu ljubav?

U vezi si, jako zaljubljena i presretna. Ali se još uvijek dvoumiš jesi li ti njegova prava ljubav? Možda ti ovih 7 stvari daju bolju predodžbu o vašem odnosu.

Je li on samo zaljubljen ili si njegova istinska ljubav? Osjećaš li da njegove riječi imaju malo veze s istinom ili vjeruješ kada ti kaže da te voli? Sve smo mi tipične žene, uvijek pune sumnje. Nekim stvarima bi ipak trebala vjerovati, a sada ti otkrivamo i koje su to stvari.

1. Pita te za savjet

Na poslu je saznao da se mora preseliti u drugi grad, ili je pak otkrio kako se njegov najbolji prijatelj rastaje? Ima li potrebu to podijeliti s tobom i pita li te što ti misliš o svemu, te možeš li ga usmjeriti? Važne životne odluke raspravlja s tobom jer mu je stalo do tvog mišljenja i cijeni ga. 

2. Mijenja svoja mišljenja

Kada ste se upoznali, on nije razmišljao o zajedničkom stanu, ozbiljnom poslu, a osnivanje obitelji mu je bila zadnja stvar na pameti? Možda su njemu brak i djeca čine još uvijek potpuno besmislenim, no s tobom može sve to zamisliti. Čestitamo, he`s a keeper.

3. Važnija si od njegovih prijatelja

Nema tog dečka koji se često nađe u dvojbi misleći bi li subotu navečer trebao provesti sa ženom koju voli ili popiti koju čašicu previše s prijateljima koje zna sto godina. Prije su mu prijatelji bili važniji od tebe, ali sada ti na prvom mjestu, i subote su rezervirane za tebe!

4. Svađate se

Prepirke nisu nužno loše. Ako on želi raspravu odmah, znači da te ne ignorira nego želi riješiti problem jer mu je stalo do tebe. Dakle, on se neće povući iz svađe, i razmišljati kako je bolje ne spominjati zašto je uopće i došlo do ovoga. On će sjest s tobom, i što prije raspraviti o svemu, kako biste mogli živjeti u miru.

5. Zna sve o tebi

Ne samo da zna boju tvojih očiju i tvoje omiljene serije, nego i tvoje strahove i snove. Bravo, dobila si na lutriji! Ako još zna i srednje ime tvog prvog ljubimca iz djetinjstva, on je čovjek tvog života. I ne samo da zna možda i previše, nego te stalno propitkuje i želi znati još nove i dodatne stvari.

6. Priča s tobom o zajedničkoj budućnosti

Zajednički stan? Djeca? Brak? Bez obzira kako zamišlja vašu zajedničku budućnost, ne boji se o tome govoriti. AKo ćemo bit iskreni, možda je već smislio i imena vaše djece, ali morala bi to suptilno iz njega izvući. Mora i on imati svoje male tajne i maštanja, baš kao i ti!

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

7.    Bori se za tebe

Čak i kad vremena nisu baš najbolja, nikad te neće napustiti. Borit će se za tebe kako god zna. Imaš šefa na poslu koji te maltretira? Tvoja najbolja prijateljica ti je zabila nož u leđa? On je tu da ti pomogne prebroditi ove situacije, i da te podsjeti na tvoje dobre karakteristike i razloge zašto te voli!

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0