Love&Sex

Što si horoskopski znakovi potajno žele u krevetu

Vezanje, dirty talk ili posjet swingerskom tulumu? Otkrivamo intimne seksualne maštarije različitih horoskopskih znakova

Svaki horoskopski znak određuje u kojem smjeru ćemo stasati, razviti se kao općenito osobe. To vrijedi za naš poslovni život, obitelj, društvo – pa i za seksualne preferencije. Dakle, ako si nekad nesvjesno, iz vedra neba, poželjela voditi ljubav s potpunim neznancem u sobi na tulumu – tako da svaki trenutak netko može upasti i uhvatiti vas na djelu, možda je to proradila mala egzibicionistica u tebi  - poklon od zvijezda koji si dobila rođenjem…

Ovan 

Žene rođene u znaku ovna nemaju ništa protiv da ih netko gleda za vrijeme seksa. Sasvim suprotno: ništa ih više ne uzbuđuje nego swingerski party. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Bik 

Rođene u znaku bika (oba spola) teže doživljajima za sva čula. Vosak svijeća, analne igračke, razna druga seksualna pomagala, strastvene igre s tekućom čokoladom ili medom – kod bikova je dopušteno sve, pa i prljavo… 

Blizanci 

Kao pravi majstori komunikacije vole kad i u krevetu ima „razgovora“. Nijedan horoskopski znak nije ni približno takav majstor „prljavih razgovora“ kao što su to blizanci. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Rak 

Rođene u znaku raka nadarene su glumice pa vole inscenirati razne igrice u spavaćoj sobi. Ponekad moraju – u ulozi stroge učiteljice – ukoriti zločestog učenika, a drugi puta – kao medicinska sestra – njegovati bolesnog pacijenta. Uglavnom, nikad im nije dosadno… 

Lav 

Lavovi i lavice vole seks pod vedrim nebom. Napeti osjećaj straha dok iščekuju hoće li ih netko uhvatiti „na djelu“, nevjerojatno ih uzbuđuje. 

Djevica 

U stvarnom životu su konstantno razumne, dobro organizirane te teže savršenstvu. U krevetu je situacija totalno drugačija – žele se opustiti, isključiti mozak te žude da netko ima kontrolu na njima. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Vaga 

Vage su esteti. Ništa ih više ne pali od maštovitog seksi donjeg rublja. 

Možda vas zanima Koji su najjači aduti tvog horoskopskog znaka? Rubrika Life&style Life&style

Škorpion

Ovaj zvjezdani znak obožava igre dominacije. Sado-mazo igre itekako su dobrodošle. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Strijelac 

Strijelci vole raznolikost i česte promjene u spavaćoj sobi. Svejedno radi li se o seksu u kuhinji, na tepihu ili usred šume – oni to jednostavno žele i moraju isprobati! 

Jarac 

Za rođene u ovom zvjezdanom znaku sve je dopušteno među plahtama. Jarci se često prepuste mašti i brzo prelaze s riječi na djela. Izuzetno ih pali ako se snimaju za vrijeme seksa. 

Možda vas zanima Ova tri horoskopska znaka su najgori muževi Rubrika Love&Sex Love&Sex

Vodenjak 

Rođeni u tom znaku prirodno su znatiželjne osobe. Stoga su fascinirane seksualnim igračkama i jako dobro znaju baratati njima. 

Ribe 

Ribe imaju jedan veliki fetiš – stopala! Rado ih grickaju, lickaju, sisaju nožne prste. Njihova kreativnost i beskraj raznih ideja čini ih dobrim „igračima/icama“ uloga u spavaćoj sobi. 

Photo: Getty Images

Komentari 0