Love&Sex

Što njegov omiljeni položaj u seksu otkriva o njemu

Tvoj ljubavnik voli misionarski položaj? Čestitamo – na njega se možeš osloniti u svakodnevnom životu. Otkrit ćemo ti što favorizirani položaji u krevetu otkrivaju o ponašanju jednog muškarca

Karakter muškarca može se prepoznati prema… prema? … točno, njegovom omiljenom položaju za seks! Ne vjeruješ? Trebala bi – jer neki stručnjaci za govor tijela i neverbalnu komunikaciju mogu iščitati kako će se ponašati u svakodnevici ili u vezi iz načina na koji se tvoj partner mazi s tobom u krevetu ili najradije spava s tobom. Kako praktično! Stručnjaci su podijelili muškarce na nekoliko karakternih tipova – ovisno o položajima koje preferiraju u krevetu. Primjerice, postigla si pun pogodak ako te partner nakon seksa potiho povuče na sebe i stavi ti glavu između svoje brade i ključne kosti. To bi mogao biti muškarac s kojim bi htjela provesti cijeli život – naime, njemu su u vezi jako važni vjernost, povjerenje i naklonost. 

Oprez kod ljubavnika koji preferiraju „pseći položaj“ 

Ako imaš partnera koji preferira „položaj straga“, onda bi mogla početi razmišljati o povlačenju. Muškarci koji vole animalne položaje ne misle pustiti ženu u svoje srce, tvrde stručnjaci. Možda bi tamo mogla pronaći neke osjećaje i izvući ih na površinu – no, to on ne želi! Radije potraži muškarca koji voli misionarski položaj…

Možda vas zanima Što tvoja najčešća seks fantazija govori o tebi Rubrika Love&Sex Love&Sex

Misionarski položaj 

Tvoj najdraži obožava misionarski položaj? Savršeno! Prema stručnjacima za govor tijela takvi su muškarci pun pogodak – i za krevet i za život. Ti ljubavnici ne rade stvari do pola te će se potpuno predati vezi. On je strastven, nježan i vjeran. Stabilnost mu je vrlo važna. San snova! 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Položaj žlice

„Dođi se maziti, draga!“ Muškarci koji favoriziraju položaj žlice točno znaju što njihova partnerica voli, a s tim „bliskim“ položajem žele osigurati svoje osjećaje. Seksualnom blizinom pokazuju svoju emocionalnu intimnost. Prema stručnjacima - takvi muškarci su vrlo  osjećajni. 

Straga 

Ako je tvoj ljubavnik u krevetu rado iza tebe, on je samosvjestan tip. To ti može pružiti strastvene sate i sate. S druge strane, takav tip je rezerviran u svakodnevnom životu.

U tom položaju izbjegava kontakt očima, pa se ne mora emocionalno otvoriti, objašnjavaju stručnjaci. Šteta - jer s takvim tipom je gotovo nemoguće ostvariti toplu i iskrenu vezu. 

Možda vas zanima Analno vs. vaginalno – muškarci otkrivaju razliku Rubrika Love&Sex Love&Sex

Jahaći položaj 

Prema jednoj anketi gotovo 53 posto muškaraca voli položaj „ona gore“ – i to ne samo zato jer njima samima pričinjava zadovoljstvo. Naime, muškarci rado vide ženu u tom položaju. Zašto? Odgovor nas čini sretnima: konačno su mnogi muškarci shvatili da u tom položaju lakše doživimo orgazam. Svaka čast! 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Zagrljaj nakon seksa 

I ponašanje nakon seksa puno govori o karakteru muškarca: ako te zagrli jednom rukom dok iscrpljeno leži na trbuhu ili boku, onda pored sebe imaš vrlo pažljivog ljubavnika. 

Premda se čini da je u svakodnevici cool i nezainteresiran, njemu je jako važno da se ti osjećaš dobro. Stručnjaci kažu da taj položaj također pokazuje da se muškarac dobro osjeća i da je zadovoljan vezom. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Tvoja glava kod njegove brade 

Smiješ nakon seksa staviti glavu na malu udubinu između njegove brade i ključne kosti? Opa, stvarno imaš sreće! Stručnjaci tvrde da muškarci koji dopuste ženi da stavi glavu na njegovo najranjivije mjesto na taj način pokazuju svoje povjerenje i naklonost. 

Leđa o leđa 

Oh, oh! Ako ti muškarac u krevetu okrene leđa, onda moraš biti spremna suočiti se s teškim slučajem straha od veze. Ako želi okrenuti svoje tijelo 90 stupnjeva ili više od tebe, onda želi prostora između vas, tvrde stručnjaci. 

Možda bi trebala razmisliti da ga zamijeniš s osjećajnijim muškarcem koji će ti pružiti blizinu koju zaslužuješ. 

Photo: Getty Images

Komentari 0