Love&Sex

Što reći prijateljici koja se stalno vraća bivšem?

Ako imaš frendicu koja se uvijek nanovo vraća svom bivšem (dok je ovaj po 56. puta ne napuca), znaš koliko to može biti naporno – za tebe, a osobito za nju

Mnogima se povratak bivšem dečku čini dobrim potezom - osobito kad ih uhvati dosada ili kad duže vrijeme nema ljubavne romanse na vidiku. Međutim, to nije dobro – jer, kao prvo, on se nije promijenio u međuvremenu. Kao drugo, uvijek je bolje napraviti korak naprijed, a ne nazad. Donosimo nekoliko stvari na koje joj trebaš ukazati ako se ipak odluči za korak unazad… 

Možda vas zanima 6 mitova o prijateljstvu koji nikako nisu istiniti Rubrika Life&style Life&style

Njen osjećaj vlastite vrijednosti 

Žene koje se često vraćaju istom muškarcu često imaju problema s osjećajem vlastite vrijednosti. Vjeruju kako ništa drugo nisu zavrijedile, osim da se netko ružno ponaša prema njima. Često takva žena treba dobiti nogom u stražnjicu, figurativno rečeno, kako bi krenula u pravom smjeru. Pokaži joj koliko je super, koliko je pametna i što je čini posebnom. I da ne treba takvog luzera! 

Njena nezavisnost 

Tko je dugo vremena u vezi, brzo se nakon prekida počne osjećati izgubljeno – pa se zbog toga često vraća bivšem. Pokaži svojoj frendici da je nezavisnost nešto jako lijepo. Nešto čega se ne treba bojati. Reci joj kako može biti jako lijepo provesti vikend solo i ne razmišljati ni o kome nego o sebi i tome kako da si ugodi. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Koliko može biti zabavno biti solo 

Wellness-dan, shoppping-dan ili ludi noćni tulum: žene koje su dugo u vezi moramo podsjetiti koliko može biti zabavno biti solo. Kad je svo vrijeme svijeta tvoje i kad se ne trebaš ni sa kime usklađivati: on ne bi išao u kino, nego bi išao na auto show, pa ti tako odradiš blesavo razgledavanje auta u nadi da ćeš ga navečer nagovoriti na to kino. Eh, pa toga više nema! Ako želi, tvoja frendica može cijeli dan provesti i pidžami pred televizorom jedući sladoled direktno iz kutije. ne mora zato što je nedjelja njegovoj mami na ručak - pomozi joj da shvati kako je to dobro.

Da si uvijek tu za nju 

To je jako bitno dati joj do znanja. Svejedno u koje doba dana ili noći – podsjeti prijateljicu da radije dođe do tebe, nego kod njega! Jer bit će kriznih trenutaka, sigurno. Trenutaka kad će se osjećati usamljeno, napušteno, bez ikoga bliskog, a možda će joj biti neugodno u tim trenucima zvati prijatelje i jadati se, recimo, u 2 u noći. Neka zove ako je takva kriza. 

via GIPHY

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0