Love&Sex

Sasvim otvoreno: Muškarci pričaju o najvećim 'neugodnjacima' za vrijeme seksa

  • Nitko nije imun na pogreške, stoga se i u krevetu mogu dogoditi razne neugodne stvari…
  • Muškarci su odali kad im je bilo najneugodnije za vrijeme akcije

Svatko je barem jednom doživio neku nezgodicu za vrijeme seksa. Međutim, rijetko kad netko o tome priča. Stoga svaka čast dečkima koji su nam hrabro otkrili što im se „nezgodno“ dogodilo: 

Marin (24): S jednom curom sam bio u baš divljoj akciji i odjednom sam kod silnog 'unutra-van' ispao te krenuo u 'krivu rupu'. Naravno, ona nije bila spremna pa je jako glasno viknula od boli i straha. Očajno sam se osjećao. 

Vedran (36): Pa, nešto mi se dogodilo, ne baš direktno vezano za seks, ali turbo neugodno. Naime, u klubu sam upoznao curu, kliknuli smo pa se odlučili na seks za jednu noć. Otišli smo u moju kuću u kojoj sam živio s roditeljima. Nismo bili previše glasni, ali ipak je u jednom trenutku moja mama pokucala na vrata i zamolila da budemo tiši. Koji neugodnjak! 

Igor (22): Meni se ne događaju nikakve nezgode za vrijeme seksa. 

Josip (28): Kad sam s tadašnjom curom prvi puta spavao, bio sam toliko živčan (još tada nismo bili u čvrstoj vezi, a palio sam se na nju mjesecima i bila je taaakooo seksi!) da mi se nije htio dići. Malo je bio poluukrućen, pa je opet pao. To je bilo strašno neugodno! U jednom trenutku sam se predao i ispričao joj se. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Kristijan (38): Imao sam jednu djevojku s kojom sam bio u povremenoj vezi. Jednom smo nakon nekoliko pića završili kod mene, ali nismo se seksali. Sljedeće jutro pronašla je pored mog kreveta iskorišteni kondom – koji je bio tamo od noći prije, odnosno, kojeg sam koristio za seks s jednom drugom curom. Naravno da je poludjela i dobro me izvrijeđala. 

Hrvoje (44): Jednu curu jednostavno nikako nisam mogao dovesti do orgazma. Pokušavao sam i pokušavao – ali jednostavno nije išlo! Uvijek sam se poslije seksa osjećao loše… 

Lovro (37): Jednom sam za vrijeme seksa slučajno glasno ispustio vjetar. 

Photo: Getty/Guliver
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vilim

    Nakon jednog vjenčanja vozio svoju žensku i njenu prijateljicu kući, najprije sam ostavio svoju žensku koja je odmah zaspala jer se dobro napila a njenu prijateljicu vozim u njen stan. Čim smo ušli gurnuo sam joj ruku u gaćice i ... prikaži još!