Love&Sex

Sada znamo - zbog ovih 5 razloga muškarci toliko vole analni seks

Uglavnom ga žele muškarci. Stoga smo odlučile otkriti zašto je dečkima analna ljubavna igra toliko uzbudljiva

Čak i psiholozi tvrde kako je muškarcima analni seks možda i najslađi način ljubavnog čina te rijetko koji ne mašta o takvom načinu seksa s partnericom. Stručnjaci otkrivaju pet ključnih stvari koje objašnjavaju mušku opsjednutost „stražnjim ulazom“. 

1. Drugačiji osjećaj 

Analni seks muškarci osjećaju drugačije nego uobičajeni vaginalni seks. Anus je puno uži od vagine pa je analni seks mnogim muškarcima intenzivniji, a onda i uzbudljiviji. 

2. To je nešto posebno 

Analni seks ne prakticira se svaki dan. Zvuči banalno, ali tako je. Parovi koji odluče isprobati čari analnog seksa, posvete toj drugačijoj ljubavnoj igri više vremena te uživaju u dugoj i uzbudljivoj predigri. Dok se klasični vaginalni seks često rutinski „odradi“, analni seks je dobrodošla prigoda za eksperimentiranje. 

3. Nekako je zabranjeno uzbudljivo

Čak i činjenica da analni seks više nije neki veliki tabu, ta je seksualna praksa ipak još prilično začahurena. Upravo to daje dodatnu čar zabranjenog voća koja fascinira veliki broj muškaraca (ali i žena). 

4. Dokaz je povjerenja 

Ako se žena prepusti i pristane na analni seks, to je muškarcima golem dokaz povjerenja. Slično kao i u psećem položaju, žena za vrijeme analnog seksa prepušta muškarcu svu kontrolu. 

5. To je malo pornića u svakodnevici 

Puno muškaraca poznaje analni seks samo iz pornića. Već i sama pomisao da će dio maštarija prenijeti u stvarni život izuzetno je uzbudljiva. 

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0