Love&Sex

S ovim trikovima postat ćeš kraljica oralnog seksa

Oralni seks je za svakog frajera raj na zemlji. A s ovim trikovima može biti još bolji…

Bez obzira tko ga pruža, a tko prima, cilj oralnog seksa je da se osjećate što je najbolje moguće. Donosimo savjete koji će ti pomoći da mu pružiš oralni seks koji neće nikad zaboraviti…

1. Savršeni položaj 

Udoban položaj preduvjet je savršenog oralnog seksa. Primjerice, ako on sjedi, možeš kleknuti pred njega, saviti gornji leđa te ispružiti donji kako bi imao lijep pogled na tvoju stražnjicu. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

2. Kontakt očima 

Za vrijeme oralnog seksa gledaj ga u oči što je češće moguće – to će uspostaviti sasvim posebnu unutarnju povezanost. 

3. „Prsten“ 

Oblikuj palcem i kažiprstom prsten. Potom stavi taj „prsten“ na svoja usta te kreni s pokretima gore-dolje po njegovom penisu. Tako će se osjećati još „dublje“ u tvojim ustima.

4. Masiraj mu perineum

Dok jednom rukom oblikuješ „prsten“, drugom možeš masirati njegov perineum, odnosno područje između korijena penisa i anusa. Počni prvo sasvim nježnim pokretima, a kasnije možeš malo pojačati pritisak – jer ovo je jako osjetljiva erogena zona! 

5. Igraj se s testisima 

Testisi su dio tijela koji su – nažalost – često zapostavljeni. Osim toga, spadaju u muške erogene zone. Uključi njegove testise u ljubavnu igru tako da ih lagano masiraš jednom rukom. 

6. …i s njegovim frenulumom 

Frenulum je komadić kože na udubini glavića koji spaja kožicu s glavićem. Povuci kožicu i igraj se frenulumom koristeći jezik i usne – poludjet će od užitka! 

7. Neka njegov penis klizi po tvom licu 

U jednom trunuku uzmi njegov penis i klizi s njime po cijelom licu – po usnama, obrazima… Njegov glavić je jako osjetljiv pa će uživati u svakom detalju… 

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0