Love&Sex

Problemi koje žene imaju kod oralnog seksa - i kako ih ubuduće izbjeći

Za neke oralni seks može biti odbojan, nekima je pak jako privlačan i nadasve uzbudljiv, a za neke je ponekad i pomalo zastrašujući

Kao što nema dva jednaka vlasnika, tako nema ni dva jednaka penisa. Odmah da razjasnimo – najbolji način da otkriješ kako se osjeća za vrijeme oralnog seksa jest da ga to pitaš! Međutim, postoje neke „fellatio – frustracije“ koje se učestalo pojavljuju  - donosimo one superčeste… 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Ne možeš staviti cijeli penis u usta 

OK – ni ne moraš! Pa nisi i ne moraš biti pornozvijezda! Možeš pružiti sjajan oralni seks bez da se daviš ili grgljaš. Trik je u tome da koristiš ruke. Ustima i jezikom koncentriraj se na glavić te navlaži dobro penis, a rukom primi korijen penisa te kombiniraj podražaje. Na tak način možeš „pokriti“ cijeli njegov penis – a on će cviliti od užitka. 

Gušiš se 

OK, nisi stručnjak za duboko grlo (osjećaj je neugodan, gušiš se i povraća ti se), ali ipak mu možeš pružiti osjećaj „dubokog grla“. Vrh penisa usmjeriš prema gornjem nepcu ili jezikom blokiraš zadnji dio grla. Kad partner tamo „udari“ penisom, osjećat će se odlično, a ti se nećeš gušiti. 

Boli te vrat 

Umorna si od stalnih pokreta? Neka ti partner pomogne – stavi mu ruku iza svoje glave ili na kosu pa neka gura tvoju glavu naprijed-nazad. 

Uskoro će svršiti, a ti ne znaš koliko još trebaš nastaviti 

Postoji vrlo tanka linija između „uh, ovo je savršeno“ i „uh, molim te savršeno brzo pusti moj osjetljivi penis“. To je obično netom nakon orgazma, a ne za vrijeme. Ako on slučajno kaže: „Svršit ću!“, onda nemoj prestati dok ne svrši. Onda nakon ejakulacije smanji podražaj.

Penis ima loš okus

OK, užasnog je okusa – ali to se može lako riješiti! Predloži zajedničko tuširanje prije seksa, eksperimentiraj s nekim lubrikantom (ili nečim) s okusom…

 

Boli te čeljust 

Tko kaže da penis cijelo vrijeme moraš držati u ustima? Mazi i trljaj ga rukama ili ga stavi među grudi – dok ti se čeljust ne odmori. U tom slučaju sigurno mu neće splasnuti uzbuđenje – dapače! 

Nikako da svrši

U ovom slučaju bi iskustvo moglo biti od pomoći – odnosno, osjećaj treba li nastaviti raditi to što radiš ili malo „šarati“. Na primjer, ako radiš kružne pokrete i osjećaš da će svršiti, nemoj naglo mijenjati pokrete. Ako pak moraš promijeniti ruku ili pokrete – onda s jednom ili obje ruke primi njegov penis, a glavić drži u ustima. Koncentriraj se na prepucij, odnosno na tkivo s donje strane glavića penisa – liži ga, trljaj jezikom, stišći usnama, ali nemoj zanemariti i druge osjetljive dijelove. Općenito nemoj raditi nešto što ti je mučno i odbojno – ako ne želiš iskušati duboko grlo, nemoj! Ako želiš da ti svrši po grudima, a ne u usta – reci mu to! Ti si gospodar svog tijela i nemoj se ustručavati – uživaj! 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0