Love&Sex

Prilično šokantno: muškarci ovo žele u seksu više od ičega?!

Nedavno provedeno istraživanje raščistilo je s raznim predrasudama… Iznenadit ćeš se!

Muškarci u krevetu ne žele ništa drugo nego na brzinu „unutra-van“, istresti se, ne žele se ni u kom slučaju maziti, te samo gledaju kako bi čim prije pobjegli iz kreveta? Takve i slične predrasude razbilo je nedavno provedeno istraživanje u kojem je sudjelovalo 2000 odraslih osoba.  

Na što se pali(mo) u krevetu?

Istraživanje Sveučilišta Indiana bavilo se seksualnim sklonostima muškaraca i žena te su došli do svježih rezultata – koji se razlikuju prema spolu, kao što smo i mislile. 

1046 žena i 975 muškaraca u dobi između 18 i 91 godine sudjelovalo je istraživanju – odgovarali su na pitanja o svom seksualnom životu. Što se tiče muškaraca, rezultat je pomalo iznenađujući: naime, muškarci se pale na nježnosti, na milovanje! Dakle, poljupci, maženje, grljenje – usprkos svim očekivanjima (bolje rečeno – predrasudama), stvari su koje preferira većina muškarca u krevetu. Tko bi rekao da dečki više vole nježan, mazni seks, od grubog i životinjskog? 

Voditeljica istraživanja dr. Debby Herbenick kaže: „Muškarci također imaju veliku potrebu da ih netko drži u naručju, da ih mazi i miluje. Ono što nas je malo iznenadilo jest činjenica da im je to čak važnije od samog seksualnog čina!“ 

Osim toga, pokazalo se da ni muškarci niti žene nisu baš spremni za eksperimentiranje kad je riječ o igranju uloga, spankingu ili seksu na javnom mjestu. Draži im je seks u misionarskom položaju u toplini i samoći spavaće sobe. 

Photo: None
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • petar20

    Ovo nema veze s istinom. Kod mene je samo unutra van i špric. Nakon toga bi kobilu najradije pogodio nogom u glavu i izbacio iz kreveta.