Love&Sex

Postoje dvije vrste penisa. Znaš li razliku?

E, muškarac ima ili jedan – ili drugi 😊. A o čemu se zapravo radi? Eh, o tome na koji način njegov Veseljko raste kad se uzbudi

Jesi li ikada čula za „rastući i "mesnati“ penis? Objasnit ćemo ti u čemu je razlika. Vrijedi osnovno pravilo: ako se penis kod seksualnog uzbuđenja višestruko poveća, radi se o rastućem penisu. Ima ga oko 80 posto muškog roda. Ako alatka ostane otprilike jednake veličine – usprkos rastućoj erotskoj strasti – riječ je o „mesnatom“ penisu.  To je slučaj kod oko 20 posto muškaraca. 

Što je to „mesnati“ penis?

Mesnati penis i bez erekcije ima popriličnu veličinu. U erekciji se tek malo poveća – samo se ukruti. Za razliku od rastućeg penisa, u ovaj tip se upumpa tek malo krvi kad muškarac osjeti uzbuđenje. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Što je „rastući“ penis?

U usporedbi s mesnatim, ovaj tip enormno naraste kad krene akcija među plahtama. Može biti dvostruko duži i deblji kad se napuni krvlju. 

 

Zašto neki muškarci imaju rastući, a drugi mesnati penis?

To je genetski uvjetovano. Mesnati penisi učestaliji su (evolucijski) u toplijim područjima, a rastući u hladnijim. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Koji je bolji kod seksa?

Oba su u erekciji otprilike jednake veličine. Dakle, kod seksa nema neke razlike. Osim toga, puno toga ovisi i o tehnici, zar ne? 😉 

Photo: Getty Images
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar cvijetko

    cvijetko

    mene posebno živcira jer imam rastućeg, jer je svega 3 cm a kažu da u opuštenom stanju prosjek je 9 cm. U svakom slučaju bolji je mesnati samo radi estetike jer u kupaćim gaćama, pogotovo slip, izgleda puno bolje od rastućeg, zar ne
  • hircus

    ..ispod plahte sa svježe okupanom,mirišljavom partnericom.Tada vam se možemo dati maksimalno.Još jednom bitno,bez ustručavanja,recite mu ili mu glasovno dajte na znanje što vam je ugoda,on će vam to činiti,samo opušteno i orgazam je neizostavan.
  • hircus

    obično nije problem u međunožju,već u glavi. želite doista uživati u sexu,činite to s osobom koja vas i sexualno privlači,na pogled uzbuđuje. u sexu nastojte biti maximalno iskrena,t.j.,izrazite ugodu riječima,ili pak uzdasima,vodite svog mužjaka i dajte mu slobodno na znanje ... prikaži još!