Love&Sex

Pobjegao je kroz prozor na prvom spoju – i ostavio je s masnim neplaćenim računom

Većina nas upoznata je sa „strahom od prvog spoja“. Što ćemo odjenuti, hoćemo li imati dovoljno zanimljivih tema za razgovor? Nadamo se da večera neće završiti s nekim tko utjelovljuje sve naše noćne more…

Ako spoj ne ide kako smo se nadale, većina nas kaže „zbogom“ - i to je to za taj dan. Međutim, tamo vani je krut svijet, a ljubaznost nije uvijek osnovno pravilo… 

Jedan restoran u Sydneyju doživio je nevjerojatan „filmski“ bijeg – naime, papak je za vrijeme spoja pobjegao - osim što je ostavio sirotu djevojku, ostavio joj je i masni račun od (preračunato iz dolara u kune) nekih 477 kuna. Još je gora činjenica da je lik rekao kako „ide po gotovinu da plati račun“. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Christian Avant, vlasnik restorana „Milky Lane“, podijelio je priču na Facebooku – koja je vrlo brzo postala hit. „Ako mislite da je vaša nedjelja bila loša, jedan par je upravo došao u ML na prvi spoj, pojeli su, popili, on je rekao da će kratko izići i donijeti gotovinu, ali je pobjegao i ostavio ženi da plati cijeli račun“, napisao je. 

„Biti samac je teško u svijetu prepunom toliko nemoralnih ljudi“, dodao je i, kako slatko, obavijestio da je restoran podmirio cijeli račun. 

Njegov post prikupio je stotine odgovora od ljudi koji su izrazili svoj bijes, ali i suosjećanje s mladom ženom. „Jadna djevojka!“, napisala je jedna osoba. „Ovo je grozno, ali je dobro je da ste se pobrinuli za nju“, dodao je drugi.  
Vlasnik restorana izjavio je da je primijetio da im ne ide baš dobro za vrijeme spoja, pa ih je počastio koktelima kako bi ublažio primjetnu nelagodu. „Nije postojala nikakva vibra među njima, nikakva energija niti povezanost“, rekao je, „Ali je još uvijek pristojno platiti makar svoj dio i onda otići svatko svojim putem te reći 'Hvala za izlazak!'“. 

Avant je dodao kako se cijelo njegovo osoblje okupilo kako bi utješilo mladu ženu koja je bila vidno uznemirena nakon što se lik nije vratio nakon 20 minuta  te kad je bilo očito da se neće vratiti. Ona ga je pokušala nazvati, ali on joj je blokirao broj. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Osim što joj je ponudio da plati jedan peni za obrok, vlasnik restorana poklonio joj je i vaučer od 150 dolara (715 kuna) da se vrati u restoran – i častili su je s „putnom“ tekilom prije odlaska kući. Svaka čest!

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0