Love&Sex

Ovo su seks trendovi u 2018. godini!

Kako se većina medija odlučila fokusirati na sve dobro što nam se dogodilo ove godine, odlučili smo zaviriti u kristalnu kuglu  te predvidjeti trendove u seksu koji će biti vrlo popularni 2018. godine.

Do ove godine vjerojatno mislimo da smo otkrili baš sve, i vidjeli previše toga, barem što se tiče seksa. Pametne seksi igračke, nevjerojatni položaji, kombinacije seksa u troje ili više, svinganje… Ipak, zarotirajmo se malo u stvarni svijet i otkrijmo što će biti seksi 2018. godine.

Žene dominiraju: Ova godine je proglašena godinom žene, barem ako se pita proizvođače pametnih seksi uređaja. Na tržištu je izašao velik broj seks gadgeta koji su u potpunosti prilagođeni ženi, od stimulatora koji su namijenjeni vaginalnoj primjeri, do proizvoda uz pomoć kojih se stimulira G točka. Jedna od najzanimljivijih igračaka je Lioness – radi se o aplikaciji koja pomoću zvuka prati što žene uzbuđuje i dovodi do orgazma. Dakle, u 2018. ćemo sve to isprobavati ;)  | Autor: thinkstock thinkstock

Redizajn klasika: Iako se daje dojam kako u domeni seksi igračaka se više ništa novo ne može izmisliti, prevarila si se. Umjesto da proizvođači tih smart uređaja mozgaju što bi novo mogli izmisliti, radije se okreću klasicima. Vjerojatno nema osobe na planeti koja nije čula za slavni vibrator Rabbit koji postoji više od 50 godina, no prodaja mu nije pala. Svakodnevno se radi na poboljšanju funkcije, estetike, praktičnosti i snage seksi igrački, pa je tako vibrator Rabbit dobio svoj redizajn. Uređaj se zove Magnetize Rampant Rabbit i kako mu ime kaže, koristi magnete da bi poboljšao intenzitet orgazama. Također, ista tvrtka koja je zaslužna za “zečića”, Lovehoney, smišlja novu igračku na temelju tisuća recenzija kupaca koje su do sad dobili. Jedva čekamo vidjeti kako će izgledati taj supertoy!

Novi party: Možda ovakvih tuluma sa sretnim završetkom nema toliko na našim prostorima (ili mi samo nismo čuli za njih?), ali Amerikanke su poludjele za ovakvim načinom zabave. Skirt Club, Oz i Killing Kittens samo su neke od najpoznatijih kuća za zabavu. No, zaboravi na klasični svingerski party, jer ovo je drugačije iskustvo. Cabaret večeri, erotske noći, workshopovi, pa i gola joga, samo su neki od programa koje seksi udruženja nude. Organizatori za prvi put, točnije prvi ulazak u kuću, preporučuju doći i gledati. Zanimljivo!

Ne morate biti jedno pokraj drugoga: Ako ti je partner udaljen stotinjak kilometara od tebe, barem se možete seksati. Online, naravno. Smart uređaji koji glume 3D spolne organe i nisu neka novost, a i vjerojatno su spasili dosta veza na daljinu. Ipak, ove aplikacije s uređajima imaju dosta manjkavosti, poput loše veze (internetske, naravno) ili izvedbe. Zato su na tržištu ipak popularniji proizvodi koji omogućuju partnerima da budu desetak metara udaljeni jedno od drugog, a da se opet dobro zabave. Tako je vrlo popularna aplikacija s vibrirajućim uređajem MysteryVibeCresendo. Ona omogućuje partnerima da budu 30 metara udaljeni, te pomoću Bluetooth aplikacije upravlja stimulacijom. A još zabavniji uređaj je vibrirajuće donje rublje. Tvoj partner može upravljati njima uz pomoć daljinskog dok ste, na primjer, u supermarketu! To bi bio nezaboravan shopping!

Možda vas zanima U prosjeku, seks traje ovoliko minuta Rubrika Love&Sex Love&Sex

Virtualna stvarnost: Kada su filmovi u 90-ima predviđali tehno-masku koja se stavi na glavu i prenosi nas u neki drugi (bolji) svijet, nismo niti očekivali da će to danas biti stvarnost. I to virtualna. Bilo da se radilo o strašnom dvorcu u kojem se bori sa zmajevima ili radije – u hot tubu s tri muška modela Calvin Kleina… Da, ovo drugo je bolja opcija. No, VR igračke koliko god zabavne bile i potiču taj neki eskapizam, u istom trenu nas odmiču od stvarnog života… Pa kada konačno skinemo s očiju naše virtualne naočale, možemo biti dosta razočarani….

Photo: thinkstock

Komentari 0