Love&Sex

Ovo je 7 najblesavijih seks mitova za koje smo čuli

Vjeruješ li još uvijek da dečku moraš pogledati veličinu cipele da bi znala s čim barata u gaćama - teško si zaglibila

Baš kako sve žene doma imaju bar jedan vibrator, a svi frajeri žele spavati s prostitutkom, tako su i, osobni favorit, svakom mom prijatelju sve do zadnje cure "svršile" vaginalno. Seks mitovi, naravno, postoje s razlogom jer to odgovara nečijem egu ili jer se jednom potrefilo da je stvarno taj niski dečko bio zaista obdaren. Evo još 7 seks mitova koji nas izluđuju jer ne mogu biti blesaviji!

1. Dečki su puno napaljeniji od cura

Možda vas zanima Potpuno iskreno: Muškarci otkrivaju kakvog je okusa vagina Rubrika Love&Sex Love&Sex

Svi koji to tvrde nisu upoznali moje prijateljice. Apsurdno je tvrditi da dečki imaju veći "sex-drive" samo zato što smo se previše naslušale priča poput "nije mogao čekati da se ponovno susretne s curom koja živi u drugom gradu nakon tri mjeseca pa je završio s drugom". Ruku na srce, iz toga se jedino može zaključiti da dečki razmišljaju s onom stvari, umjesto s mozgom. No prije nego me kamenujete - samo želim reći da su djevojke jednako napaljene kao muškarci, a pritom mogu imati i višestruke orgazme tijekom jednog seksa. Just saying!

2. Lubrikant je za babe

Iz nekoga razloga, kada samo dobiješ dojam da frajer sugerira da bi mogli kupiti lubrikant osjećaš se kao Sahara koja se može pozdraviti sa svojim ludim seks danima. Lubrikant je osmišljen da seks bude "glađi" i da sve prođe bez ikakvog problema jer prejako trenje nikako nije zezancija. Sasvim je normalno da si nekad vlažna i seksa ti se, a da nekad nisi vlažna i svejedno ti se seksa! U tim danima posegneš za lubrikantom i doživiš fantastičan orgazam, i to je to. To je osvjestilo već 80 posto milenijalki, kažu istraživanja. Bez kompliciranja, molim. 

3. Veličina njegovog stopala je u stvari veličina njegovog penisa

Život bi bio puno jednostavniji za sve žene da zaista mogu iščitati obdarenost muškarca iz njegova stopala - jednostavno bi škicnula ispod stola i odlučila jesi li za "manji" ili "veći". No morat ću te razočarati i reći da je par sretnica to zamijetilo i nikad nije znanstveno dokazano. Ali zbilja - u Velikoj Britaniji su čak napravili istraživanje na 104 muškarca i ni jednom penis nije odgovarao veličini cipele. Da, NI JEDNOM.

4. Bolje dva kondoma nego jedan

Onaj koji STVARNO ne želi djecu predložit će ti da stavi dva kondoma odjednom jer ste onda ekstra sigurni. Međutim, osim što stvarno ne mogu shvatiti koji frajer se može seksati i svršiti s dva uska komada plastike (pa taj nema ni prividan osjećaj žene!), nije li vrlo jasno da trenje između dva kondoma dovodi do pucanja? Njemu možda nije, ali ti imaj to na umu. Uvijek je sigurnije imati jedan kondom, a ako ste oboje paranoični, možeš izabrati i opciju pilula. 

5. Ženska ejakulacija je izmišljotina

Ponovno, taj koji to tvrdi nije upoznao moje prijateljice. Statistika kaže da čak do 54 posto žena doživi žensku ejakulaciju (koja je de facto bijeli sekret) ili squirtaju (gdje je većinski postotak urin) tijekom orgazma. No one koje ne ejakuliraju tijekom seksa su isto vrlo normalne, da se ne bismo krivo razumjeli.

6. Analni seks nije riskantan

Okej, ne možeš ostati trudna, ali možeš pod a) pobrati mnoge bakterije i pod b) dobiti HIV, herpes, HPV i slične seksualno prijenosne bolesti. Upravo zato – biraj kondom.

Možda vas zanima Problemi koje žene imaju kod oralnog seksa - i kako ih ubuduće izbjeći Rubrika Love&Sex Love&Sex

7. Seksi igračke su samo za pervertite

Pliz, ovo sigurno nije izrekla kakva milenijalka. Baš suprotno, seksi igračke su za kreativne ljude koji žele začiniti svoj seks život i tako razbiti rutinu. Osim što postoje igračke za nju ili za njega koje možete koristiti jedno za drugo, postoje i igračke za parove. Prvo predlažem da posjetiš kakav seks shop koji ne izgleda kao tamnica u kojoj sumnjivi frajeri masturbiraju u kutu i onda ćeš možda više otvorena uma moći poslušati što koja igračka radi – i garantirano, barem jedna će te privući.

Photo: thinkstock

Komentari 0