Love&Sex

Ovo će biti genijalan ljubavni tjedan za tri horoskopska znaka

Ponedjeljak ne mora uvijek biti loš - upravo je označio početak ljubavnog vatrometa za neke znakove

Stara ljubav, nova ljubav nema veze, ovo će biti užasno uzbudljiv ljubavni tjedan, pun leptirića u želucu, lupanja srca i strastvenih uzdaha. Venera je u opadanju prema kraju tjedna, a najbolje prognoze što se ljubavi tiče u tjednu od 1. do 7. listopada su one za znakove koji su pod njenim jakim utjecajem. Njima bi Venera mogla čak vratiti u život neku staru ljubav! 

Možda vas zanima Ovih 5 horoskopskih znakova zrače seksepilom Rubrika Love&Sex Love&Sex

Djevica

U ljubavi, Djevicama ne može biti bolje! Venera je na njihovoj strani i prižit će im mnoge uzbudljive sate. Stara ljubav bi im se mogla vratiti u život i pokrenuti njihovo srce da brže zakuca. Ili možda postoji još nešto što je nejasno u tvom odnosu sa suprotnim spolom? Sad je pravo vrijeme da raščistiš stvari koje ti dugo leže na srcu i dobiješ jasnu sliku svoje veze.

Bik 

I Bik bi mogao naletjeti na svoju staru ljubav, a posljedice će biti dramatične - to mu može okrenuti cijeli život naglavačke. Leptirići u želucu će zaigrati. Kako je Bikovima u vezi najvažnija bliskost i privrženost, to je ono što im sada treba, a partner će im i pružiti. 

via GIPHY

Škorpion

Ljubavnim životom Škorpiona dominirat će činjenica da ima partner svaku želju čita iz očiju, i prije nego što je izreknu. Osim toga, Venera će se pobrinuti za susrete s novim ljudima koji bi u budućnosti mogli igrati veliku ulogu - soleri bi mogli ovaj tjedan upoznati ljubav svog života! Možda je riječ o vezi za cijeli život - zato, dobro otvori oči. 

via GIPHY

Photo: Getty Images

Komentari 0