Love&Sex

Ova žena odlučila je voditi ljubav svaki dan. Što je shvatila?

Misliš li da je 30 dana seksa za redom dobra stvar? Ovo je pouka koju je izvukla iz situacije jedna od korisnica Reddita

Sigurno postoje i gore stvari od toga da se obvežeš na seks svaki dan punih mjesec dana - i nije neka žrtva, pomislit ćeš. Dapače, ako je seks užitak, to bi nam možda trebao biti i cilj jer tko se ne bi želio svaki dan opustiti, uživati, razvijati bliskost s partnerom, osjetiti nježnost... No spisateljica i stručnjakinja za veze i seks Paisley Gilmour isprobala je kako je voditi ljubav svaki dan tijekom mjeseca i to svoje iskustvo podijelila s javnišću. U stvari je puno teže nego li zvuči.

Gilmourici je kolegica predložila da isproba "30 Day Sex Challenge" na Redditu i iako je pristala, unutarnji glas joj je govorio "to je nemoguće". Na kraju, morao je na to pristati i njezin partner (hm, pristao je) i svaki dan imati seks. I to ne samo penetraciju ili neko tek takvo "odrađivanje" da može staviti kvačicu na popisu. Izazov je došao s dosta izričitih pravila, poput dnevnog seta aktivnosti od kojih su neki bili i seks pod tušem, masaža cijeloga tijela, seks na brzaka i slično.

Možda vas zanima 30 pjesama idealnih za vođenje ljubavi Rubrika Love&Sex Love&Sex

Što se dogodilo? Naravno, nije uspjela. Već je drugi dan uspjela zaspati na sofi prije vođenja ljubavi. Šesti dan je izašla s frendicom i došla kući prepijana, a sedmi, osmi, deveti, deseti, jedanaesti, dvanaesti, trinaest i četrnaesti dan - dečko joj je bio na putu. Do tog trena već je izgubila skoro pola mjeseca! Sveukupno, Gilmour je zaključila da se seksala 14 od 30 dana i da je ovaj izazov čisto sr***. Ne osjeća se krivom što nije uspjela jer prvenstveno joj je bilo bitno da ne forsira vođenje ljubavi u one dane kad se nije osjećala dobro. Naprosto je nemoguće svaki dan željeti seks jer katkad si nervozna, imaš menstruaciju, želiš van s prijateljima ili si jednostavno imala pregrozan dan na poslu pa ti nije do seksa. Ipak, ako si znatiželjna bi li upalilo - probaj!

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0