Love&Sex

Ova tri mirisa muškarci najviše vole na tebi

Neki muškarci jako vole naše grudi, neki pak kosu, oči, stražnjicu… Drugi vole naš osmijeh, smisao za humor, inteligenciju…

Svaki muškarac ima neki individualni razlog zašto mu se nešto posebno sviđa na ženi. Međutim, postoji jedna stvar kod koje su svi muškarci složni. Žena mora dobro mirisati. Postoje tri sasvim konkretne mirisne kompozicije kojima muškarci jednostavno ne mogu odoljeti. 

1. Citrusni mirisi 

Parfem koji miriše na naranču, limun ili grejp jednostavno je savršen za ljeto. To misle i muškarci koji vole takve voćne i lagane mirise. Naime, decentan parfem savršen je razlog da ti se približi kako bi mogao uživati u mirisu. 

2. „Svježe otuširana“ – mirisi 

Ako uvijek mirišeš kao da si izišla ispod tuša, sigurno ti ne može odoljeti ni jedan muškarac. Mirišeš poput svježe presvučenog kreveta, a on mora odmah pomisliti na to kako bi bilo s tobom se maziti među plahtama… Parfem najbolje djeluje kad si ga malo staviš u kosu – decentno, ali dugo miriše. 

3. Miris vanilije 

Mirišeš kao mirisna svijeća ili drvce za auto? To i nije baš seksi. Međutim, s malo decentnog parfema s notom vanilije djelovat ćeš osobito ženstveno i privući ćeš svakog muškarca. Dva do tri „špricanja“ su savršeno dovoljni – samo nemoj pretjerivati. 

 

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0