Love&Sex

Otkrili smo značenje ovih 7 najčešćih erotskih snova

Sanjala si da vodiš ljubav sa svojom prvom ljubavi ? Ili strancem kojemu ne vidiš lice? Ovo su neki od tipičnijih erotskih snova. A njihovo pravo značenje ćeš upravo saznati…

Vrlo često se ne sjećamo naših snova. Međutim, erotski snovi se glavnom urežu u sjećanje pa se ujutro pitamo kakav smo to ludi film vrtjeli u glavi. Što to znači ako smo sanjale seks s bivšim, s kolegom ili čak šefom? Odgovorit ćemo na najčešće varijante erotskih snova. 

1. S prvom velikom ljubavi 

Ovaj san spada među najčešće. Ali, bez brige – ako u snovima o seksu maštamo o liku iz davne prošlosti, to ne znači da nešto osjećamo prema njemu. U ovom slučaju je podsvijest na djelu te podsjeća na uzbudljivo vrijeme kad smo istraživale svoju seksualnost i „tako jako voljele“. Sasvim je normalno podsjetiti se tih vremena u snovima, osobito ako je aktualna veza trenutačno malo „zaspala“. 

2. Sa strancem bez lica 

Psiholozi prepoznaju u tom snu manje prepoznaju želju za seksom sa strancem od toga da osoba koja sanja želi zapravo nešto otkriti na sebi ili iskušati. Taj je san drugi po učestalosti. 

Možda vas zanima Ova 4 sna znače da bi se uskoro mogla udati Rubrika Life&style Life&style

3. Sa ženom 

Sanjala si seks sa ženom, premda nemaš te želje i privlače te jedino muškarci? Pitaj se kakve je karakteristike imala ta žena iz snova: je li bila samopouzdana, a osobito je li zračila velikom snagom? Onda je vjerojatno da te karakteristike sama želiš imati. 

4. S nekim tko ti se ne sviđa 

To su snovi nakon kojih se probudiš živčana i pitaš se što je to bilo. Psiholozi pretpostavljaju da se iza takvih snova krije želja da bolje razumiješ ljude, jer antipatija je vrlo naporan osjećaj koji nitko ne želi osjećati. Također je moguće da osoba koju ne voliš ima neku karakteristiku koju bi ti voljela imati. S tim spoznajama će nas takav san manje iznervirati. 

Možda vas zanima Snove možemo isprogramirati - i riješiti se onih loših Rubrika Life&style Life&style

5. S kolegom 

Naravno da je moguće da ti se neki kolega sviđa i da potajno želiš nešto više. Međutim, i u ovom slučaju riječ je o tome da želiš neku osobinu koju on ima. Drugačije je ako je tvoj partner u snu šef. Onda je vrlo vjerojatno da želiš imati više kontrole u svom životu. 

6. U javnosti 

U nekim snovima nije presudan partner, nego mjesto gdje se seks odvija. Ako imaš erotski san koji se odvija u javnosti, pitaj se zašto si bila baš na tom određenom mjestu u svojem snu. Često nam to ukazuje koje nas područje našeg života najviše zaokuplja. Ako sanjaš seks u uredu, znači da te muči posao… 

7. S nekom zvijezdom 

Sa stranom osobom se može isprobati sve u seksu – i ono što nam se čini nedostižno. Činjenica da je strana osoba u snu još i poznata faca, znači nešto sasvim drugačije: tko u snu spava sa zvijezdom, želi potajno više pažnje od drugih osoba iz svog okruženja. 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0