Love&Sex

Otkrij jeste li kompatibilni u krevetu

Nije jednostavno pronaći partnera s kojim smo 100 posto seksualno kompatibilni. Ovih 10 stvari pokazat će ti odgovarate li jedno drugome među plahtama

Kaže se „da se suprotnosti privlače“. I to je romantično i lijepo. Međutim, seks je jako bitan dio veze – pa treba paziti da nismo baš toliko različiti – dapače! Trebamo provjeriti jesmo li kompatibilni s nekim za koga mislimo da nam je posebna ili bi tek mogao postati poseban…

1. Vaš seks je spontan. Ne morate satima odlučivati kad je vrijeme za seks između večernjeg gledanja televizije i odlaska na spavanje. Toliko ste ludi jedno za drugim da više puta od jednom mjesečno spontano skočite jedno na drugo. 

2. Imate jednak ritam. Vaši pokreti za vrijeme seksa savršeno su usklađeni. Nema neugodnog gurkanja, gužvanja ili pokreta koji narušavaju harmoniju. Vaša je ljubav u savršenoj liniji…

3. Postoji više položaja koje oboje volite. Uigrani ste tim te oboje znate što pali onog drugog. 

4. Televizor je rijetko uključen. A ako je slučajno i uključen, toliko ste napaljeni da ne primjećujete ništa oko vas. 

5. Obično ste uzbuđeni u isto vrijeme. Vaši strastveni ciklusi su savršeno usklađeni. To je odlična pretpostavka za puuuno dobrog seksa. 

6. Ako ne doživiš orgazam, partner će se nakon svog vrhunca potruditi zadovoljiti te u potpunosti. Naime, sviđa mu se da se tebi sviđa. 

7. Humor u krevetu je dopušten. Ako se slučajno za vrijeme seksa dogode neke „neugodnosti“, oboje se tome slatko nasmijete – nema neugodne tišine među vama ili pak nepotrebnih prepreka. 

8. Oboje se dobro osjećate u svom tijelu. Ako netko od vas ima problema sa svojom figurom te se za vrijeme seksa ne osjeća 100% ugodno, teško ćete postići potpuni seksualni užitak. Zbog toga je važno ohrabriti partnera i stalno mu/joj ponavljati kako je lijep/a i poseban/a. 

9. Jednako ste temperamentni. Teško sakrivate emocije i ne libite se pokazati ih? To može biti jako dobro ako želite jedno drugome u krevetu pokazati koliko ste zapravo vatreni. 

10. Oboje volite isprobavati nešto novo. Vaš seks nikako nije uvijek u misionarskom položaju. Trudite se stalno isprobavati nešto novo u krevetu (ili na podu, u kupaonici, na stubištu, kuhinjskom stolu, u uredu…). 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0