Love&Sex

Oralni seks: Muškarci otkrivaju što im se najgore dogodilo

Ovih 7 hrabrih momaka javno priznaje kakva su poniženja doživjeli “tamo dolje”

Ovi dečki su otkrili razne scenarije koji uključuju puno toga - od nehigijenskih uvjeta do nezaustavljivog smijeha i iščašenog ramena. No, dečki, samo da znate, ni kad je obratna situacija nije sve idealno. 

 

"Bio sam s curom u kinu i gledali smo onog kretena Borata. Poslije smo došli kod nje i usred oralnog odnosa ja sam se odjednom sjetio neke gluposti iz filma i počeo se naglas smijati - njoj u vaginu! Ono što je slijedilo je zbilja grozno:  naizmjenično sam se smijao, pokušavao se zaustaviti, lizao je i opet se smijao, ravno u nju! Možete si misliti kako je to završilo - ne dobro za mene".
Luka (29)

"Kad sam se prvi put upustio u oralni seks, nisam pojma imao što radim pa sam se rukovodio savjetima svojih frendova koji su, kao i ja, tad tek izišli iz tinejdžerskih godina: jezikom ispisuješ slova abecede, tvrdili su, i to ti je to. Došao sam do slova j kad mi je komad rekao “Daj dosta više”. Nikad je više nisam vidio i nikad više nisam slušao savjete svojih frendova u vezi seksa".
Marko (30)


"Zabrijao sam s nekom curom u kafiću i došli smo kod nje doma gdje su posvuda bili razbacani DVD-i one serije “Izgubljeni”. Malo prije nego što smo se počeli seksati, ona me pita hoću li gledati seriju. “Pa naravno”, kažem ja i nekoliko minuta kasnije uhvatim se kako s jezikom u njoj buljim u neku zbilja napetu epizodu. A onda me ona bubne petom u rebra i kaže: “No što sad? Hoćemo ili nećemo?” Da u zemlju propadneš.
Miroslav (32)

"Jedne večeri s novom curom, stvari su se razvijale baš kako treba i počeo sam je lizati i ljubiti tamo dolje, kad ona kaže: “Čekaj malo!”. Ja sam se malo odmaknuo, a ona si je prešla prstima između nogu, prinijela ih nosu, pomirisala i rekla: “Hmm … pa u redu je.” E smrznuo sam se i samo sam rekao: “Ne, nije u redu!” Cijela je ta večer propala, a bome ni od veze nije bilo ništa".
Stjepan (34)

"Kad je cura koju sam oralno htio usrećiti svršila (bar se nadam da je to bio orgazam), tako je stisnula koljena da mi je iščašila lijevo rame. Strpjivo je čekala da ga vratim na mjesto kao Mel Gibson u “Ubojitom oružju”, ali te večeri više se nismo seksali".
Rino (44)

 

"Kad sam počeo hodati sa svojom prvom djevojkom, znao sam da je jako važno pružiti joj oralni seks. S vremenom smo postali intimniji i zaključio sam da je sazrio trenutak. Počeo sam joj ljubiti bedra, a onda sam odjednom osjetio užasno neugodan miris i što sam se niže spuštao, bilo je sve gore - tako intenzivno da se nisam mogao prisliti na oralni odnos. Budući da mi je to bilo prvo iskustvo, mislio sam da su sve cure takve i tek poslije sam shvatio da se radilo o ozbiljnom manjku osobne higijene".
Danko (27)

  

 

 

 

 

Photo: Getty/Guliver
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • erik

    znaci ,dajes na peskariju citavo vrime