Love&Sex

Opa! Ovaj horoskopski znak ima najbolji seksualni život

Naš seksualni život ponekad je manje, a ponekad više uzbudljiv. Međutim, ima jedan horoskopski znak kojem su zvijezde poklonile (gotovo) uvijek sjajne stvari u krevetu

Naravno da naš seksualni život ovisi i o partneru s kojim smo trenutačno u vezi. Jedna britanska anketa otkrila je koji je horoskopski znak sasvim zadovoljan svojim seksualnim životom. 

Vodenjak ima konstantno dobar seks 

Žene i muškarci rođeni u znaku vodenjaka općenito se puno i dobro zabavljaju u krevetu. Ako sanjaju o novim seksualnim praksama i o novim stvarima, ne libe se ni sekunde iskušati ih. To nije čudo, jer osim što su vodenjaci radoznali, vrlo su odvažni. To objašnjava zašto vodenjaci – ako je vjerovati rezultatima ankete – najčešće imaju bič u spavaćoj sobi…

Photo: Thinkstock / Spencer Davies
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Luka

    Svi su zahvaljujući tom velikom čovjeku nazvali dr. Agbazara, veliki čarobnjak za čaroliju koji mi donosi radost, pomažući mi da vratim ljubavnicu koji se razbije sa mnom Četiri mjeseca prije, ali sada sa mnom, uz pomoć dr. Agbazare, velika ljubavna ... prikaži još!