Love&Sex

On je super, ali seks je loš? Nešto ipak možeš napraviti

Ako se oboje za vrijeme seksa ne osjećate potpuno dobro, imate ozbiljan problem koji bi mogao ugroziti vašu vezu

Za to može biti više razloga. Možda on ima ispodprosječno velik penis, a i vagina žene može biti nadprosječno velika. Veličinu penisa teško je ili nemoguće promijeniti – i tu muškarci nemaju sreće. Jedino što mogu napraviti je da paze na to da im je penis za vrijeme seksa uvijek u potpunoj erekciji. Međutim, mi žene možemo napraviti nešto da poboljšamo svoj seksualni život. 

Što može napraviti žena da ga bolje osjeća? 

Ako vagina prestaje biti uska, uzrok može biti slabljenje mišića zdjelice. Do toga često dolazi nakon trudnoće, odnosno poroda, ali i kao posljedica prevelike težine. Rješenje je logično: trening zdjelice! Ako nemaš preporučenu tjelesnu težinu za svoju dob i visinu, a boriš se s problemom da penis tvog partnera „nestane“ u tebi bez da gotovo išta osjetiš, pokušaj doći do zdrave tjelesne težine te svaki dan treniraj mišiće zdjelice. 

Nakon trudnoće vrijedi isto – neke žene za vrijeme trudnoće treniraju. Naravno da je uspjeh nemoguće postići od danas do sutra, ali vrijeme liječi sve rane, što vrijedi i za probleme u krevetu – proći će uz malo truda. 

P.S. Jesi ispunila našu anketu

 | Autor:

 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0