Love&Sex

Omiljeni fetiši Hrvatica: Uniforme, seksi rublje i S&M, ali i nešto jako iznenađujuće

Čini se da Hrvatice vole znati tko drži svu moć u krevetu - a sudeći prema reultatima naše #letstalkaboutsex ankete, Slavonke pogotovo

Ima ih baš raznih, od onih koji djeluju sasvim nevino (stopala, recimo) pa do onih kojih se ne usudimo ni prisjetiti da postoje (iako ne osuđujemo, izguglaj, primjerice, značenje riječi apotemnofil). Pričamo o seksualnom fetišizmu koji je prema definiciji seksualno uzbuđenje koje u čovjeku bude fizički objekti ili situacije, a takav objekt ili situacija se naziva fetiš.

Sada kad smo to definirali, sigurno te zanimaju koji su najpopularniji tu kod nas, odnosno, koji fetiši najviše pale Hrvatice. U našoj #letstalkabutsex anketi to smo doznali i, možemo ti reći, da iako nijedna od naših ispitanica nije navela apotemnofiliju, Hrvatice imaju širok spektar fetiša, od AMWF-a (Asian Male White Female) pa seksa poštara i njegove majke do sasvim light verzija poput 'emocionalne povezanosti s suprugom' ili dobrog parfema.
 | Autor:
No, ipak, najviše Hrvatica, čini se, više od svega se pali na 'krpice'. Naime, najviše naših ispitanica, njih točno 27,4 posto navelo je da su im uniforme i seksi rublje fetiš broj 1. Ovo izgleda kao još jedan dokaz ljubavi između Hrvatica i mode, ali sada ozbiljno, dok je seksi rublje lako za objasniti, zanimljivo je istražiti što je u uniformama tako neodoljivo privlačno. A kako ovo nije samo omiljen fetiš u Hrvatskoj, već i globalno, prilično je temeljito znanstveno istražen. Znanstvenici, dr. Dinesh Bhugra i dr. Padmal De Silva posvetili su vrijeme ovoj temi i objavili znanstveni rad pod nazivom "Uniforms – fact, fashion, fantasy and fetish (Uniforme - činjenice, moda, fantazija i fetiš" u kojem su objasnili zbog čega toliko puno ljudi pada na uniforme, pogotovo vojne i policijske. Ovdje je riječ, tvrde, o iskazivanju i posjedovanju moći. Zna se tko tu vlada.

Možda vas zanima Veliko istraživanje: Hrvati i ne znaju baš puno o seksualnim željama Hrvatica Rubrika Love&Sex Love&Sex

I zna se razlika između dobra i zla, ispravnog i pogrešnog. I ima nešto i s pravdom i milosti. Ali više od svega, navodi znanstveni tandem, ovdje je definiran položaj i onoga tko nosi uniformu, i onoga bez nje (i da, dobro si pogodila, to je vrlo slično S&M odnosu).

 | Autor:

A kad već spominjemo sado-mazo, moramo reći da je na drugom mjestu po omiljenosti kod heteroseksualnih Hrvatica - 15 posto ispitanica otkrilo je da ih najviše pali ovakva vrsta odnosa - očito je Christian Grey učinio svoje. Lezbijkama je to, pak, najprimamljiviji fetiš (26 posto njih ga je navelo kao broj 1). S&M je pak najmanje interesantan ženama s područja Gorske Hrvatske, dok je najomiljeniji u području sjevernog primorja.  No, zato žene s ova dva područja dijele jednaku ljubav prema seks-igračkama:  
 | Autor:

Seks-igračke su treći najpopularniji fetiš kod hrvatskih žena (7,4 posto), a zatim slijede seks u troje (6,3 posto) te dijelovi tijela (5,3 posto). No, zanimljivo, 26,8 posto Hrvatica izjašnjava da fetiš - nema. 

---> Pogledaj rezultate velikog istraživanja seksualnih navika Hrvatica! 

Ne kažemo da seksualni život bez fetiša ne može biti zadovoljavajući, ali, cure, ako još tragate za svojim, možda će vas inspirirati naše seksi kockice - bacite i otkrijte da li vas nešto posebno pali. Protresite mobitel i uživajte u vrućoj predigri! ;)) Igraj!

 

 



 

    

 

    

 
 

   

Photo: None

Komentari 0