Ljubav i seks 10748 prikaza 09. srpnja 2018.

Oblik i veličina grudi otkrivaju seksualni karakter žene?

Thinkstock.

Omiljena poza i fantazije govore puno o tvom seksualnom karakteru, no jedan seksolog kaže da ga možeš otkriti i prema obliku i veličini svojih grudi?

Talijanski seksolog Piero Lorenzoni u svojim je istraživanjima došao do zaključka da ženin seksualni karakter možemo pročitati iz oblika i veličine njezinih grudi. Ženske grudi usporedio je s voćem i podijelio ih u četiri kategorije, a svaka od njih krije određeni seksualni karakter. U nastavku otkrij koji je tvoj:

Oblik grudi

1. Kruške

Ovaj oblik grudi otkriva pomalo tvrdoglavi karakter žene koja voli seks u različitim varijantama. Muškarci će ove žene teško privući u krevet, ali kada ih osvoje, očekuje ih nezaboravno iskustvo. Žene ovog oblika grudi najčešće su sklone preljubima. 

2. Dinje

Žene čije grudi nalikuju na dinje padaju na divljenje muškarca koji će ih tako vrlo lako privući u krevet. U krevetu vole nježnost i uvijek od partnera očekuju da ih jako razmazi.

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

Možda vas zanima... "Hrvatice su svjesnije da seksualnost igra veliku ulogu u cjelokupnom odnosu s partnerom" Rubrika Ljubav i seks Ljubav i seks

3. Limuni

Ako pripadaš u kategoriju žena čije grudi svojim oblikom podsjećaju na limune, jedno je sigurno - imaš divlji i neukrotivi karakter. Naime, žene koje imaju ovaj oblik grudi vole adrenalin, drskost i uzbuđenje u krevetu i s njima je dobar seks zagarantiran!

4. Grejpovi

Žene koje imaju grudi u obliku grejpa stidljive su u krevetu i nezainteresirane za seksualne izazove i strastvene poteze. Međutim, ono s čime njihovi partneri sigurno neće pogriješiti su nježni dodiri i duuuugo maženje.

Veličina grudi

Prema Lorenzonovoj teoriji, žene s velikim grudima dobre su u krevetu, rijetko odbijaju seks, ali istovremeno uživaju u nježnosti. Međutim, ako nemaš veliko poprsje to ne znači da nisi strastvena pod plahtama. Naime, prema istraživanjima spomenutog seksologa žene s malim grudima jako vole seks, uzbudljive su i senzualne. Osim toga, odlični su životni suputnici. 

 

Komentari 0