Love&Sex

Najbolji seks-položaj za njegov horoskopski znak

"Reci mi svoj horoskopski znak, dragi – i vidjet ćemo sve zvijezde za vrijeme vrućeg seksa!"

Ponosni Lavovi vole pseći položaj, romantični Rakovi seks u stojećem položaju – uostalom, provjeri sama koji mu je položaj najdraži prije nego završiš s njim u krevetu! 

Jarac: položaj školjke 

Jarci jako vole kontrolu. U položaju školjke (partnerica u misionarskom položaju savije noge i povuče se na njegovo tijelo) itekako će uživati. Naime, muškarac rođen u znaku Jarca voli kad može kontrolirati dubinu penetracije i pri tome vidjeti tvoje reakcije. 

Vodenjak: 69 

Za velikodušnog Vodenjaka važno je primanje i davanje. U položaju 60 dobije oboje: to je za njega jednostavno raj na zemlji. 

Ribe: ona na njemu okrenuta leđima 

Ribe-muškarci imaju talent razlučiti naše znakove tijela – primijete što (i koji položaj) čini njegovoj partnerici zadovoljstvo. A ovaj položaj njega jako uzbuđuje: sjedni na njega – okrenuta leđima – i mazi se dok jašeš na njemu. 

Ovan: škare 

Rođeni u znaku Ovna rado se kreću i ispušu u krevetu. Svoju pokretljivost može pokazati u položaju „škara“. Osim toga, tada može duboko prodrijeti u tebe. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Bik: seks na kuhinjskom stolu 

Bikovi su pravi hedonisti. Treba mu dobro jelo i dobar seksualni život, kao što mu je potreban i zrak za disanje. Zašto to onda ne kombinirati? Iznenadi svog 'bikonju' seksom na kuhinjskom stolu – obožavat će te zbog toga! 

Blizanci: položaj žlice 

Bliznaci se vole maziti. U krevetu su mu potrebni blizina i sigurnost – a to će dobiti najbolje u položaju žlice. 

Rak: misionarski položaj 

Romantični Rakovi ljubitelji su klasika: za vrijeme misionarskog položaja može te gledati u oči, biti ti sasvim blizu te kontrolirati pokrete. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Lav: pseći položaj 

Lav je ponosna životinja i voli biti vođa čopora – odnosno, preuzeti vodstvo za vrijeme seksa. Sasvim animalno – u psećem položaju – može promatrati sve što želi i apsolutni je gospodar situacije. Osim toga, može si gledati svoj najbolji komad za vrijeme penetracije – što mu je posebno drago! 

Djevica: kunilingus 

Muškarac rođen u znaku Djevice voli pružati drugima zadovoljstvo: uživa u pružanju oralnog seksa i u činjenici da ti uživaš. Dakle, lezi sa raširenim nogama i pokaži mu što očekuješ od njega. 

Vaga: stojeći položaj 

Vage inače u životu vole s dvije noge čvrsto stajati na zemlji – pa tako i u seksu! Obavij ga nogama oko bokova, a on neka te čvrsto drži za stražnjicu – to najviše voli! 

Škorpion: ispred njegovih očiju 

Škorpioni vole guštati i esteti su. Vole show – pa mu ga pripremi! Stani direktno ispred njegovog nosa i počni se maziti. To će ga uzbuditi do ludila. 

Strijelac: seks na javnom mjestu 

Strijelci su spontani i uvijek su za akciju – spontani seks na brzaka dodatno ga napali! U garderobi trgovine, na toaletu ili na tulumu – što je veća opasnost da vas netko uhvati, tim bolje!

 

A sada kad znaš najbolji položaj, ispuni našu #letstalkaboutsex i osvoji super-seksi nagradu: 

 | Autor:

 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0