Love&Sex

Na ovo zaista muškarci paze tijekom seksa

Što muškarci tijekom vođenja ljubavi stvarno imaju na umu?

Intimni trenuci ponekad su dovoljno neugodni i bez dodatne brige o tome što to naš partner posebice promatra.

Želiš izgledati nevjerojatno seksi i tražiš ispravan položaj? Nije potrebno! Prema mnogim istraživanjima nepotrebno je sakrivati celulit i višak kilograma oko trbuha kao ni staviti grudi i stražnjicu u prvi plan. Njemački znanstvenici su otkrili da 70% muškaraca tijekom seksa svoju partnericu gleda u oči. Dakle, većina muškaraca vole gledati partnericu u oči i usta kako bi bili sigurni da nam se sviđa ono što se događa.

 

via GIPHY

U ovome se razlikuju solo muškarci od onih u vezama. Tijekom one night standa muškarci jednaki fokus stavljaju na tijelo i lice, što ne iznenađuje. Novo i nepoznato je zanimljivo i mora se temeljito istražiti – logično!

Iako većina ljudi smatra da njihova lica tijekom orgazma baš i ne izgledaju privlačno, to je manje bitno jer puno je više seksi izgledati kao da ste totalno izvan kontrole i da vam doista nije stalo kako tog trena izgledate.

Muškarci ne primjećuju detalje, pa nemoj dozvoliti da te tvoji kompleksi udalje od želja. Voli svoje tijelo i zrači pozitivom jer zaslužuješ svu pažnju i divljenje partnera!

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0