Love&Sex

Majka mladenke naježila se kad je vidjela fotku budućeg zeta

  • Mnogi parovi vjeruju kako ih je spojila sudbina, ali istina je često manje čarobna
  • Zapravo, većina ih se upoznala sasvim slučajno…
  • No ova ljubavna priča još je nevjerojatnija

Je li nekim parovima suđeno da budu zajedno, je li to zapisano u zvijezdama nekad davno, dok se još nisu ni poznavali ili ovo zvuči samo kao sladunjavi scenarij neke romantične komedije? Pročitaj priču o ovom britanskom paru pa prosudi sama. Priča je počela  2011. kad su se Heidi Parker i Ed Savitt, nevezano jedno za drugo i ne poznajući se upisali na Newcastle University u Tyneu. U to vrijeme bili su potpuni stranci te studirali različite predmete.

Možda vas zanima "Dajem svom muškarcu sve što mu treba i seks kad god poželi - to je tajna sretnog braka" Rubrika Life&style Life&style

Pošto je Heidi studirala ekonomiju i menadžment, a Ed psihologiju i biznis, nije bilo šanse da zajedno pohađaju neki predmet. Međutim, sudbina je imala drugačije planove… Za vrijeme prve godine na fakultetu, Ed se preselio u kuću u kojoj je Heidi nekad živjela. Nakon što se smjestio u novi dom, odlučio je obaviti neke sasvim obične kućne poslove.

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

Muškarac i kućni poslovi

Ed je htio oprati prljavo rublje, ali nije znao kako uključiti stroj za pranje i sušenje. Prošlo je nekoliko dana, ali nije mogao uključiti stroj. Shvatio je da treba pomoć. Potražio je oglas na kojem je bila adresa bivše stanarke, pa je poslao poruku djevojci imenom Heidi. Malo kasnije se Heidi pojavila u kući te pokazala novom stanaru kako radi stroj.

Da sam znala da će mi ONA spasiti brak, stavila bih je kao treću stranu u vjenčani list

I tu je zaiskrilo...

Kad se Heidi pojavila na Edovim vratima, odmah ga je privukla pa ju je već isti dan pozvao van. Na sreću, privlačnost je bila obostrana pa su Heidi i Ed dogovorili i prvi spoj… Prvi spoj bio je savršen, pa su na kraju večeri već isplanirali i drugi. Tvrde kako su oboje osjetili jaku povezanost i imali osjećaj kao da se zauvijek poznaju, premda su se tek sreli.

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

Stvari su postajale ozbiljnije

Nakon nekoliko izlazaka Heidi i Ed sve su više vremena provodili zajedno. Nakon nekoliko tjedana su od potpunih stranaca postali par u ozbiljnoj vezi. ''Odmah smo znali da ćemo zauvijek biti zajedno“, rekla je Heidi o njihovoj vezi i premda neke veze počnu burno pa se vremenom smire, njihova je veza vremenom bila sve snažnija. Nakon što su diplomirali, nisu imali problema pri prijelazu iz studentskog u „odrasli“ život, što se dogodi mnogim studentskim parovima.

Možda vas zanima Majka je pitala sina smeta li mu što mu je supruga neuredna - pogledaj što joj je odgovorio Rubrika Life&style Life&style

Upoznavanje obitelji

Nakon što su diplomirali Ed i Heidi počeli su zajedno živjeti. Znali su da će veza potrajati pa su odlučili da je vrijeme da se i njihove obitelji upoznaju. Nakon što su se uselili u novi stan, isplanirali su večeru sa svojim majkama… Večera je zakazana u Wandsworthu, u južnom Londonu, te pozvali Heidinu majku Kay Parker te Edovu, Foinu Savitt. Za vrijeme večere činilo se kako se majke dobro slažu, što je bilo veliko olakšanje mladom paru.

Konačni test

I Ed i Heidi bili su jako vezani za svoje obitelji, pa im je bilo važno da se obitelji slažu ako će zajedno planirati budućnost. Nakon što su vidjeli da su majke kliknule, konačno su se mogli malo opustiti. Ne samo da su se Fiona i Kay dobro slagale, otkrile su da imaju puno toga zajedničkog. Obje su rado zimi vodile obitelji na jedrenje. U jednom trenutku za vrijeme večere je Kay počela pričati o tome kako je obitelj išla na put dok je Heidi bila curica.

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Heidi i njen ''dečko''

Kay je pričala da su išli u Gumbet, u Turskoj, i to kad je Heidi imala 6 godina. Za vrijeme putovanja je Heidi srela dječaka koji je bio na odmoru sa svojom obitelji. Dva tjedna su djeca bila nerazdvojna, a obitelji su se šalile da je on Heidin ''dečko“… Rekla je kako je i ime tog dječaka također bilo Ed, kao i njenog sadašnjeg dečka. Kad je Fiona čula tu priču, tako se trgnula od iznenađenja da je prolila čašu vina. Međutim, priča je skrenula na druge teme pa su ubrzo zaboravili na tu slatku priču.

Čišćenje tavana

Dok su svi zaboravili na tu priču, Kay se nije mogla otresti osjećaja da ta priča nije slučajnost. Nekoliko tjedana kasnije čistila je tavan te pronašla kutiju na kojoj je pisalo „Gumbet, lipanj 1997." U kutiji su bile fotografije s putovanja, a među njima i fotografija dječaka s kojim je Heidi provela dva tjedna igrajući se. Kay je odlučila nazvati Fionu jer je otkrila da su bili u Gumbetu u isto vrijeme. Kad je Kay poslala Fioni neke od fotografija, ova se jako iznenadila.

 | Autor:

Istina je izašla na vidjelo

„Kad mi je Kay poslala fotografiju dječaka, povikala sam: 'O, moj Bože, pa to je Ed!'“, rekla je Fiona. „Vikala sam, to je nemoguće! Rekla sam to Fioni i onda smo pronašle još puno fotografija. Nitko nije slutio da su se Ed i Heidi sreli prije studija“ rekla je za medije koji su prenijeli priču.

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

Bilo im je suđeno

„Nisam vjerovala u sudbinu dok to nisam saznala“, rekla je Heidi. „Očito nam je bilo suđeno da budemo zajedno!“ par se vjenčao i Haddon Hallu, okružen prijateljima i obitelji. „Ludo je pomisliti da smo se mogli vjenčati, živjeti cijeli život zajedno, a da nikad ne otkrijemo da smo se sreli kao djeca“, rekla je Heidi. Danas par živi u Londonu gdje Ed ima kafić, a Heidi radi u jedno velikoj tvrtki. Obitelji su im postale jako bliske pa redovito idu zajedno na odmore.

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

Photo: Facebook/Predrag Suka
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    kakva prica