Love&Sex

Komplimenti koje žene žele čuti u krevetu

U krevetu postoji dvije vrste ljudi: jedni koje vole „dirty talk“, te oni koji ne žele čuti ni glasa…

Oboje je sasvim OK. Ali, za sve one koje pale vrući razgovori, vrijedi nekoliko pravila. Postoje mnoge stvari koje se za vrijeme seksa mogu reći. Neke nisu prikladne, a neke su itekako poželjne i mogu dodatno rasplamsati maštu i strast. 

Žene općenito vole komplimente u krevetu – naravno, jedino ako partner to ozbiljno misli, odnosno nije neki slatkorječivi muljator, što žene vrlo brzo mogu otkriti. Dakle, što je općenito dobro reći, a što je totalno nepoželjno?

Pravi komplimenti u krevetu 

• „Volim tvoje noge/tvoja leđa.“

Kad ženi kaže da voli neki određeni dio njenog tijela, to je uvijek pun pogodak. Ako to nisu uvijek grudi i stražnjica – još ljepše!

• „Tako lijepo mirišeš!“

To je općenito jedan od najljepših komplimenata koje možemo dobiti.  Daje nam do znanja koliko smo bliski u određenom trenutku. 

• „Nemoj prestati!“ 

Ako netko nešto radi kako treba, ne treba ništa posebno reći. Jednostavno reci ono što doista misliš u tom trenutku – i sve će biti sretni! 

Što ne treba govoriti u krevetu 

Kao što postoje „pravi“ komplimenti za vrijeme seksa, tako postoje i „pogrešni“. Neke izjave jednostavno nisu primjerene trenutku…

• „Puno si više seksi od moje bivše.“

Apsolutni je tabu govorit u krevetu o bivšoj, makar se radilo i komplimentu. Jednostavno nije dobro uspoređivati žene. Amen!

Možda vas zanima Ovo su najgori komplimenti koje žene mogu čuti Rubrika Love&Sex Love&Sex

• „Wow, kako si samo slatka!“ 

Slatka? Hoće li izletjeti kroz zatvorena vrata? Nitko ne želi biti „sladak“ za vrijeme seksa! 

• „Tvoje oči su predivne.“ 

Kad ležimo goli u krevetu i partner te duboko pogleda u oči – to je zapravo sasvim romantično. Aaalii: „Halo, pa ja sam gola! Ne možeš pronaći ništa zanimljivije ili nemaš prave riječi za druge dijelove mog tijela?!“ 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0