Love&Sex

Kako odmah prepoznati lošeg ljubavnika? Prema ovih 6 znakova - u krevetu nije baš vješt

  • Dobro izgleda i šarmantan je – ali što možemo očekivati od njega u krevetu?
  • Moraš pripaziti na neke točno određene stvari – i sve će ti biti jasno
  • Pomoću ovih znakova pripremi se za ono što slijedi u spavaćoj sobi 

Nadprosječno privlačnim muškarcima sklone smo pripisivati i nadprosječne sposobnosti u krevetu. Ali, često je onda razočaranje veliko. Postoje li znakovi koji mogu otkriti njegove loše kvalitete u krevetu? Da, postoje! Trebaš paziti na sljedeće…

1. Ne zanima se uistinu za tebe 

OK, redovito se nalazite i provodite puno vremena zajedno – ali ne pokazuje stvarno zanimanje za tebe. Ne želi znati kakva je bila tvoja prošlost, a ne zanima ga ni što planiraš u budućnosti. „Što to ima sa seksom?“ – možda se pitaš. Naime, ako ga ne zanimaš izvan kreveta, neće ga ni zanimati što želiš za vrijeme seksa. 

2. Opsjednut je svojim izgledom 

Lijepo je kad muškarac misli na svoj izgled – ali ako se „njeguje, licka i mazucka“ više nego ti, onda imaš problem. Ili želiš muškarca koji i u krevetu pazi kako izgleda „za vrijeme seksa“ ili će paziti na to da oboje uživate

Možda vas zanima Ovo je 8 najvećih razlika između seksa sa i bez ljubavi, slažeš li se? Rubrika Love&Sex Love&Sex

3. Pretjerano je nespretan 

Možda ti se čini simpatičnim kad se spotakne na stepenicama ili u kuhinji, ali ako je to stalno događa, ako ne može zabiti čavao da se ne udari po prstu, onda imaš problem – vrlo vjerojatno je nespretan i u krevetu. 

4. Nema ciljeva u životu

Ne mora imati šest poduzeća i milijun eura na računu. Ali, svaki muškarac treba imati određene ciljeve – i neke s kojima ćeš biti zadovoljna u krevetu. Ako netko s jedne strane dokaže da je ambiciozan i strastven u tome što radi, vjerojatno će to napraviti i u krevetu. 

Možda vas zanima Ako jedeš neke od ovih namirnica, oprosti se od seksa jer smanjuju libido Rubrika Love&Sex Love&Sex

5. Ne trenira 

Ako je totalni freak za fitness – to i nije baš uvijek dobro. Ali, nije ni dobro totalno se zapustiti. Je li bolje gledati muškarca koji ima pločice na trbuhu i u stalnom je treningu ili ima koju kilu više na trbuhu, to je stvar ukusa. Međutim, ako netko tko za vrijeme sportskih aktivnosti trenira koordinaciju i izdržljivost, te bi sposobnosti lako mogao iskoristiti u krevetu. 

6. Kod prvog poljupca je sve išlo prebrzo 

Prvi poljubac može otkriti puno toga. Je li nježan? Je li nasrnuo na tebe? Njegovo ponašanje trebalo bi ti otkriti neke stvari. Ako je već kod prvog poljupca živčan i nimalo nježno rukama baulja po tebi, onda ni u krevetu ne možeš očekivati nekoga tko će biti pažljiv, nježan i brinuti se da ti bude OK. 

Možda vas zanima Kivin-metoda: zašto bi se žene mogle veseliti ovom rastućem seks trendu Rubrika Love&Sex Love&Sex

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0