Love&Sex

Kako da seks poza 'ona gore' postane još intenzivnija - za tebe i njega

  • Nekim ženama je sasvim normalno za vrijeme seksa biti 'gore'
  • Druge pak više vole osjetiti partnera na sebi. A za svaku je vezu dobro malo promjene…
  • Zato isprobaj 'ona gore' položaj uz mali zaokret - bit će vam nezaboravno

Ono što je lijepo u tom položaju jest činjenica da same možemo kontrolirati tempo i intenzitet, pa se same 'uljuljkati' u orgazmičke sfere. Ali, mora li to uvijek biti klasični 'jahački' položaj? E, pa ne mora! 

5 vrućih alternativa klasičnom 'jahaćem' položaju 

1. Obrnuta jahačica 

Ovaj položaj muškarci vole – jer se mogu savršeno koncentrirati na  tvoju stražnjicu. Ako pri tome vrtiš bokovima, doći će do dodatne stimulacije klitorisa. U ovom položaju se on također može podignuti i obgrliti te – što seks čini dodatno intenzivnim. 

2. Puno tjelesnog kontakta

Umjesto – kao u klasičnom jahaćem položaju – da sjediš na njemu, možeš leći na njega i za vrijeme seksa mu ljubiti vrat ili mu šaptati seksi riječi u uho. 

Možda vas zanima Muškarci žele ovu stvar više od seksa – ali mnoge žene se toga boje Rubrika Love&Sex Love&Sex

 

3. Čučanje umjesto sjedenja 

Umjesto da sjediš na njemu, možeš čučnuti i lagano pomicati tijelo. To je također jako intenzivan osjećaj – a njega će pogled na tvoje tijelo zasigurno dodatno napaliti. 

4. On sjedi, ona stoji 

Van iz kreveta i na stolicu! Ako sjedne na rub kreveta ili fotelje, a ti se postaviš iznad njega raširenih nogu, to može biti nevjerojatno uzbudljivo. Pri tome on može obgrliti tvoju zdjelicu pa možete pronaći zajednički ritam. 

5. Pozdrav, dragi klitorisu! 

Kad sjediš na njemu i lagano pomičeš zdjelicu, a on za to vrijeme rukom lagano stimulira tvoj klitoris, to je nevjerojatno uzbudljivo. Istovremena vaginalna i klitoralna stimulacija brzo će te odvesti do vrhunca. 

Možda vas zanima Kim Cattrall, zvijezda 'Seks i grada', iskreno je progovorila o svojim godinama i o seksualnosti Rubrika Stars Stars
Photo: Shutterstock/instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cloudof

    Za muškarce ima i previše članaka na ovakve teme ,vrime je da i žene imaju kud otic pročitati iskustva drugih žena
  • Avatar romeo

    romeo

    Obozavam sex i imate super teme ali vecinom su za žene a volio bi čitati i nešto o muškim alatom.