Love&Sex

Kako bi trebala začiniti svoj seksualni život u 2019. godini - prema horoskopu

Kako bi malo oživjela i začinila svoj seksualni život u novoj godini, možeš se orijentirati prema savjetima koji odgovaraju tvojem znaku

Osim više sporta, zdravije prehrane i manje alkohola, mnogi su u novoj godinu odlučili napraviti štošta i u svom ljubavnom životu. Primjerice, provoditi više kvalitetnog vremena s partnerom i uzbudljiviji seksualni život. 

Ovan

Sada je pravo vrijeme za isprobavanje u krevetu svega onoga što ti se odavno mota po glavi. Ako se dosad nisi usudila reći svom partneru neke svoje želje, sada to bez grižnje savjesti možeš napraviti. Primijetit ćeš da tvoj angažman čini dobro vašoj vezi.

Bik 

Tvoj partner i ti morate poraditi na komunikaciji. Ako ćeš više razgovarati o svojim željama u krevetu, primijetit ćeš da imate zajedničke interese o kojima dosad ništa nisi znala. Vrlo brzo upoznat ćeš sasvim nove strane svog partnera. 

Blizanci 

Ti znaš što želiš te nemaš problema to iskamčiti. Stoga se sada malo više koncentriraj na potrebe partnera i daj mu priliku da ostvari neke svoje seksualne želje. Tako ćeš naučiti nove stvari – koje će ti se vjerojatno svidjeti. 

Rak 

Tvoj partner stalno želi isprobavati nove stvari, a ti bi željela da sve ide malo polakše? Onda razgovaraj s njim! Važno je da oba partnera imaju jednaki tempo – kako bi oba došli na svoje. 

Lav 

Nove stvari u krevetu prihvati s humorom. Misliš da bi trebala začiniti  svoj seksualni život? Možda bi mogla nabaviti neku (novu) seksualnu igračku? Otiđi s dragim u kupovinu te napravi od toga mali event. 

Djevica 

Doduše, seks je dobar, ali smatraš kako bi predigra mogla biti bolja? Pobrini se za romantiku u vezi te zajedno s partnerom istražuj nove stvari koje vas mogu oraspoložiti. To će utjecati na seksualni život i učiniti ga napetijim. 

Vaga 

Pobrini se za sebe i napravi sve da se opet osjećaš jako seksi. Primjerice, mogu ti pomoći novi dezeni ili seksualna igračka. 

Škorpion 

Imaj na umu da tvoj partner ne može čitati tvoje misli te mu treba pomoć kad je riječ o tvojem seksualnom zadovoljstvu. Reci mu što ti se sviđa i što želiš, jer samo tako ti može pružiti ono za čim doista žudiš. Brzo ćeš primijetiti koliko se to isplati. 

Strijelac 

Otkrij što ti pričinjava zadovoljstvo. Naime, manje ga je u posljednje vrijeme i zbog toga ga trebaš nanovo otkrivati. Možda je to neki erotski film, afrodizijačka večera ili neka seksi knjiga. Tek kad saznaš što te uzbuđuje, možeš to reći partneru i poboljšati si seksualni život. 

Jarac 

Kako bi probudila svoj uspavani seksualni život, važno je da se dobro osjećaš u svojoj okolini. Zbog toga ti u spavaćoj sobi treba biti ugodno. Priušti si nove dekoracije, nekoliko svijeća i novu posteljinu. Kad ćeš se ponovno rado zadržavati u spavaćoj sobi – i u krevetu će biti uzbudljivije. 

Vodenjak 

Nisi sigurna želi li tvoj partner isto što i ti? Otkrij što želi i reci mu svoje želje. Nećeš zažaliti – sigurno! 

Ribe

Više se brinite za svoju vezu te češće nešto zajedno poduzimajte. Romantična večera, odlazak u kino ili izlet za vikend u dvoje… Važno je da se ti i partner opet zbližite – kako bi zaživio i seksualni život. 

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0